social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα η Προοδευτική, 4-0 την Αμφιάλη

Άνετα η Προοδευτική, 4-0 την Αμφιάλη

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Προοδευτική προσπέρασε το εμπόδιο της Αμφιάλης και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά.

Η ομάδα του Κορυδαλλού επιβλήθηκε με 4-0 στις Σιταποθήκες, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι. Στο 21ο λεπτό ο Τσιαβός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Παν. Νομικού (0-1), ενώ στο 40ο λεπτό ο Γκίνο ευστόχησε σε πέναλτι που δόθηκε για χέρι του Φίπε σε σέντρα του Τσιαβού (0-2). Στο 44ο λεπτό ο Παρ. Νομικός αξιοποίησε ασίστ του Τσιαβού και έγραψε το 0-3 με σουτ, με τον Μακρυγιάννη να γράφει με σουτ το τελικό 0-4 στο 66ο λεπτό. Να σημειωθεί ότι στο 55ο λεπτό ο Παρ. Νομικός είχε δοκάρι με σουτ.

Διαιτητές: Ζησιμόπουλος, Λαμπροπούλου-Ζερβάκης

ΑΜΦΙΑΛΗ (Λευτέρης Στρατής): Παγώνης, Κούμπρια (83' Βοζίκης), Σ. Μπακοθανάσης, Γεωργακόπουλος, Χονδρουδάκης (71' Χ. Μπακοθανάσης), Ζαχαρίου, Νέλα (46' Χατζής), Φίπε, Δανασής (41' λ.τρ. Βοϊδονικόλας), Επιτροπάκης, Ψωίνος (83' Παπαδόπουλος)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Μακρυωνίτης, Παν. Νομικός, Τσουκαλάς, Βοσνακίδης, Όμο (64' Ψιλοπάτης), Γκόγκα, Παλάτσιος, Γκίνο (74' Άλεν), Παρ. Νομικός (60' Θεοδωρακόπουλος), Τσαφταρίδης (46' Μακρυγιάννης), Τσιαβός.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35