social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιολικός: Ανακοίνωσε Γκέζο

Αιολικός: Ανακοίνωσε Γκέζο

Στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με σπουδαίο βιογραφικό και γεμάτες σεζόν προχωράει ο Αιολικός, που φέρνει στη Μυτιλήνη τον Πολυδώρο Γκέζο, με θητεία σε επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και στο εξωτερικό!

πηγή: sportlesvos.gr

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και προορίζεται να καλύψει το κενό που άφησε στο ρόστερ ο Κούβελιτς, ενώ παράλληλα μπορεί με μεγάλη επιτυχία να παίξει και στο δεξί άκρο της άμυνας, δίνοντας έξτρα λύσεις σε μια θέση που ουσιαστικά δεν υπήρχε μπακ-απ του Αγριμάκη.

Ο Γκέζος μετράει περισσότερες από 100 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες με Πανιώνιο, Κηφισιά, Ηλυσιακό και Ιάλυσο Ρόδου, ενώ έχει καταγράψει και ένα άκρως επιτυχημένο πέρασμα από τη Β’ Κατηγορία Αυστρίας, φορώντας τη φανέλα της Austria Klagenfurt (18 ματς - 1 γκολ) τη σεζόν 2019-20. 

Με την απόκτηση του ο Αιολικός δείχνει πώς ακριβώς θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι, ρίχνοντας το βάρος σε ποδοσφαιριστές που μπορούν άμεσα να βοηθήσουν την ομάδα, έχοντας την εμπειρία, αλλά και τις παραστάσεις ανώτερων κατηγοριών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

“Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Πολυδώρου Γκέζο.

Ο 27χρονος (γενν. 3/9/1994) μέσος, που αγωνίζεται με επιτυχία και στα άκρα της άμυνας, μετράει γεμάτες σεζόν στην καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Ιάλυσο Ρόδου (Football League, 15 ματς), ενώ την περίοδο 2019-20 φόρεσε τη φανέλα της SK Austria Klagenfurt στη Β’ Κατηγορία Αυστρίας (18 ματς - 1 γκολ).

Τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε από δύο σεζόν σε Ηλυσιακό (2017-19, 41 ματς - 1 γκολ) και Κηφισιά (2015-17, 29 ματς), ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο (Super League).

Πολύδωρε, σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Αιολικού!

Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ασπίδα στο στήθος.”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35