social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεσολόγγης: Θα παίξει ρόλο η διαχείριση της αποχής

Μεσολόγγης: Θα παίξει ρόλο η διαχείριση της αποχής

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής βρίσκει τη Θύελλα Ραφήνας να ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Κυριακή (16/1) τον Αίαντα Σαλαμίνας, σε ματς με ιδιαίτερη βαθμολογική αξία όσον αφορά τη μάχη που γίνεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Νίκος Μεσολόγγης μίλησε στο Soccerlive για την προσεχή αναμέτρηση, επισημαίνοντας ότι καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο βαθμός στον οποίο θα μπορέσουν οι δύο ομάδες να διαχειριστούν τις συνέπειες από την απραξία του ενός μήνα. «Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων, οι οποίες έχουν στόχο τη σωτηρία και θέλουν και οι δύο τη νίκη για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει σίγουρα η αποχή ενός μηνός και το πως θα τη διαχειριστούν οι ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι που πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες» σχολίασε αρχικά ο τεχνικός των πράσινων της Ραφήνας και πρόσθεσε: «Έχουμε προετοιμαστεί όλο αυτό το διάστημα κατάλληλα για αυτά τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε με Αίαντα και Αήττητο και θα προσπασθήσουμε να συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε σταματήσει πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος (σ.σ. η Θύελλα είχε νικήσει στο Πέραμα τον Καραβά με 3-0)».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν θα βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου όλοι οι ποδοσφαιριστές.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35