social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σεροπιάν: Η... καραμέλα του Εθνικού με τη διαιτησία πρέπει να σταματήσει!

Σεροπιάν: Η... καραμέλα του Εθνικού με τη διαιτησία πρέπει να σταματήσει!

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του και την παρουσία τους στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων, αλλά και λάβρος κατά του Εθνικού με αφορμή τις διαμαρτυρίες του για τη διαιτησία, αλλά και τα όσα έζησε ο ίδιος κατά την ανάπαυλα, εμφανίστηκε ο Μουράτ Σεροπιάν σε δηλώσεις του στο Soccerlive.

Ο τεχνικός του Πανελευσινιανού απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του, τόνισε ότι «ο Εθνικός δεν πρέπει να μιλάει για διαιτησία», ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό της επίθεσης που δέχθηκε από ανθρώπους που βρίσκονταν στον πάγκο των γηπεδούχων, υπογραμμίζοντας ότι είχε Άγιο που δεν σκοτώθηκε! «Καταρχάς, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί ήταν πολύ μάγκες μέσα σε τέτοιες συνθήκες και ήταν κατά κράτος καλύτεροι στο παιχνίδι. Ήταν όλα τα παιδιά συγκινητικά, έδειξαν πως είναι οι ομάδες» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Όσον αφορά τις διαμαρτυυρίες του Εθνικού, η καραμέλα αυτή πρέπει να σταμαστήσει για να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτή η ομάδα δεν δικαιούται τίποτα! Στη Σαντορίνη πλάκωσαν τους διαιτητές μέσα στα αποδυτήρια, μετά από αυτό δεν πρέπει να παίρνει τίποτα! Μόνο αυτό φτάνει για να καταλάβει ο κόσμος! Ο Εθνικός δεν δικαιούται να μιλάει για διαιτησία».

Όσο για την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος, αφηγήθηκε: «Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, μου επιτέθηκε από πίσω με... καρατιά ο Μετεβελής και από μπροστά ο... τραυματιοφορέας Τούντας! Είχα Άγιο που δεν σκοτώθηκα! Έχω κάποια θλαστικά τραύματα στη μέση. Επίσης με έβριζαν και με έφτυναν, γιατί ήθελαν να μας κερδίσουν και δεν μπορούσαν».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35