social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

AO Πυλίου Κω: Άγνωστη λέξη η... έδρα!

AO Πυλίου Κω: Άγνωστη λέξη η... έδρα!

Από μόνη της η αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΑΟ Πυλίου και τον Καραβά, που αρχικώς είχε προγραμματιστεί να γίνει σήμερα (2/2) δεν... λέει κάτι.

Συχνό φαινόμενο είναι, εξάλλου, οι αναβολές αγώνες στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και ειδικά εν καιρώ πανδημίας. Στην περίπτωση, ωστόσο, του νησιωτικού συλλόγου συνθέτουν μία αλληλουχία, που περισσότερο θα ταίριαζε σε διοργάνωση Κυπέλλου και, μάλιστα, για ομάδα που δεν έχει και πολλή τύχη στις κληρώσεις!

Συγκεκριμένα, από τις 21 Νοεμβρίου, όταν είχε υποδεχθεί τον Πανελευσινιακό (1-4) για την 5η αγωνιστική, ο ΑΟ Πυλίου έχει παίξει μόλις έναν αγώνα ως γηπεδούχος και, συγκεκριμένα, τον... εξ αναβολής με τον Αστέρα Βάρης (1-1) στις 5 Ιανουαρίου για την 8η αγωνιστική. Κατά τα άλλα, έχουν μεσολαβήσει οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με Θύελλα Ραφήνας στις 28/11 για την 6η αγωνιστική (1-0), με Αιολικό στις 4/12 για την 7η αγωνιστική (2-0), το ρεπό της 9ης αγωνιστικής στις 19/12, με Αήττητο Σπάτων στις 16/1 για την 11η αγωνιστική (1-0), με Προοδευτική στις 30/1 για την 13η αγωνιστική (4-0), αλλά και οι αναβολές των εντός έδρας με Καραβά για την 10η αγωνιστική και με Αίαντα Σαλαμίνας για την 12η αγωνιστική. Ως... κερασάκι στην τούρτα προστίθεται το γεγονός ότι και την προσεχή αγωνιστική ο ΑΟ Πυλίου θα αγωνιστεί ως φιλοξενούμενος, αυτή τη φορά του Εθνικού στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής! Κατά συνέπεια, μέσα σε διάστημα 76 ημερών, θα έχει δώσει πέντε αγώνες μακριά από το νησί και μόλις έναν εντός αυτού, γεγονός που σίγουρα παίζει τον ρόλο του στη βαθμολογική υποχώρηση της ομάδας του Δημήτρη Χρυσόπουλου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35