social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Όλα όσα αναφέρει ο Αλιάγας στο φύλλο αγώνος του Θύελλα Ραφήνας-Εθνικός Πειραιά

Όλα όσα αναφέρει ο Αλιάγας στο φύλλο αγώνος του Θύελλα Ραφήνας-Εθνικός Πειραιά

 

Στο επίκεντρο βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (30/1) ο ξυλοδαρμός του διαιτητή Αλιάγα στο γήπεδο της Ραφήνας, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στην τοπική Θύελλα και τον Εθνικό Πειραιά για τον 6ο όμιλο.

Τα περιστατικά βίας που ακολούθησαν μετά το τελευταίο σφύριγμα και η διακομιδή του στο νοσοκομείο, είχαν ως συνέπεια να συντάξει το φύλλο αγώνος την επομένη της αναμέτρησης. Σε αυτό, λοιπόν, ο ρέφερι από την Ανατολική Αττική καταγράφει μεταξύ άλλων την επίθεση που δέχθηκε από τον διερμενέα, αλλά και την εισβολή των οπαδών που χτύπησαν τόσο τον ίδιο όσο και τον βοηθό του. Επίσης, αναφέρεται στον ακριβή τραυματισμό που υπέστη από τα χτυπήματα που δέχθηκε. Αναλυτικά, ο Αρ. Αλιάγας αναφέρει:

Ο αγώνας ξεκίνησε με 5' λεπτά καθυστέρηση λόγω μη έγκαιρης προσέλευση του ιατρού του αγώνα. Στο γήπεδο προσήλθε εκτάκτως για να εκτελέσει καθήκοντα ιατρού αγώνα ο κος Μώρος Κωνσταντίνος με AM:047785 Στο ημίχρονο προσήλθε στο γήπεδο ο Κος Ναζάρι-Γκαντικαλάι Δανιήλ με AM, CB0255 ο οποίος τον αντικατέστησε. Μετά την λήξη του αγώνα απέβαλα με απευθείας κόκκινη κάρτα του δηλωμένο ως διερμηνέα της ομάδας Εθνικός ΟΠΦΠ διότι κινήθηκε απειλητικά προς τα έμενα και τους βοηθούς μου λέγοντας τα εξής: θα σας βρούμε έξω, τι πέναλτι δώσατε ρε μ....α, θα σας πετύχω μετά από καιρό όταν δεν το περιμένετε, θα σας γαμήσουμε, δεν ξαναπαίζετε ούτε τοπικό. Στη συνέχεια εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, πηδώντας την περίφραξη περίπου 15 άτομα χωρίς διακριτικά οι οποίος καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα υποστήριζαν την ομάδα Εθνικός ΟΦΠΦ και κινήθηκαν απειλητικά εναντίων μας πετώντας παράλληλα 2 μπουκάλια νερού στον Αβοηθό. Περίπου 3-4 ατομα εξ αυτών μου επιτέθηκαν με γροθιές, με έριξαν στο έδαφος και με χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές από κεφάλι και σε ολόκληρο το σώμα. Την ίδια χρονική στιγμή έγινε επίθεση από τα ίδια άτομα και στον Β βοηθό ρίχνοντας του δυο χρόνιες στο κεφάλι. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και ο γιατρός του αγώνα μαζί με τους φυσικοθεραπευτές των των ομάδων μου έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Κατόπιν καλέσαμε ασθενοφόρο το οποίο μετά το πέρας μιας ώρας δεν είχε προσέλθει στο γήπεδο. Η μεταφορά μου στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο έγινε με περιπολικό της αστυνομίας. Επισυνάπτεται με φυσική αλληλογραφία φωτοαντίγραφο της ιατρικής γνωμάτευσης του νοσοκομείου που αναφέρει εξάρθωση αγκώνα δεξιού χεριού και παραπομπή για περαιτέρω εξετάσεις. Το κλείσιμο του φύλλου αγώνος έγινε στις 22.00 υπό την οικεία μου. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.


Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στον 6ο όμιλο

«Βράζουν» στη Θύελλα Ραφήνας - «Ανεκδιήγητος διαιτητής»

Η τοποθέτηση του κ. Δημητρίου για τους «μικρούς» στην Γ' Εθνική, τις δυο δωρεάν διαιτησίες και την ε

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35