social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κώστας Περαντάκος: Σε καλό δρόμο ο ΑΟ Υπάτου

Κώστας Περαντάκος: Σε καλό δρόμο ο ΑΟ Υπάτου

 Στον ΑΟ Υπάτου ένας άνεμος αισιοδοξίας έχει σκεπάσει τα ενδότερα του συλλόγου.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις κυρίως από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος έχουν ικανοποιήσει διοίκηση και κόσμο, και δίνει δύναμη στο ποδοσφαιρικό τμήμα ώστε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια.

Οι αλλαγές που έγιναν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ήταν αρκετές και αυτό φυσικά δίνει τη δυνατότητα στο σύλλογο να δουλέψει καλύτερα ώστε ο ΑΟ Υπάτου να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στον 6ο όμιλο.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, κ. Κώστα Περαντάκο, που μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του γύρω από την ομάδα.

Αναλυτικά: Νομίζω ότι η χρονιά δεν ξεκίνησε όπως θα θέλαμε όμως με την πάροδο του χρόνου και με τις αλλαγές που έγιναν σε πρόσωπα τα πηγαίνουμε αρκετά καλά. Προχωρήσαμε σε μια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και πλέον η ομάδα δείχνει ότι πατάει καλά στα... πόδια της. Βρισκόμαστε σε έναν απαιτητικό όμιλο και στόχος μας αποτελεί να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Υπάρχει οργάνωση στο σωματείο και ευελπιστώ με την πάροδο του χρόνου να παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο στα παιχνίδια που απομένουν. Επιπλέον θα ήθελα να τονίσω ότι οι οποίες αντιξοότητες εντός αλλά και .... εκτός γηπέδων δεν μας πτοούν, αντίθετα μας πεισμώνουν και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχισουμε μέχρι με πετύχουμε τους στόχους μας"!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35