social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σβηστά... η Ρόδος συνέχισε την κούρσα για τον τίτλο

Σβηστά... η Ρόδος συνέχισε την κούρσα για τον τίτλο

 Με ένα δίλεπτο ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρόδος κατάφερε να πάρει «σβηστά» την νίκη επί της Α.Ε.Κ. Τρίπολης χάρις σε δυο τέρματα του Αντώνη Γιόνδη και να πετύχει την 14η νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Το ματς
Φλύαρη υπεροχή στα πρώτα 45λεπτά

Με την σέντρα της αναμέτρησης η Ρόδος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα στο σκορ, με το σουτ του Μαρτσάκη να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τα «ελάφια» είχαν την συντριπτική κατοχή της μπάλας, όμως ήταν αρκετά φλύαρα όταν έφταναν έξω από την αντίπαλη περιοχή, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση. Η κεφαλιά του Μαρτσάκη στο 12' δεν ανησύχησε τον Μπροκάκης, ενώ δυο λεπτά αργότερα το μακρινό σουτ του Παπαδόπουλου απέκρουσε ο Μπροκάκης. Ο έμπειρος μέσος έστειλε την μπάλα λίγο άουτ με σουτ μέσα από την περιοχή με την συμπλήρωση 36 λεπτών. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους.

Έδωσε ώθησε ο Δελαπόρτας

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Κώστας Βελιτζέλος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Δελαπόρτα αντί του Παπαδόπουλου, δίνοντας ενέργεια και φαντασία στο παιχνίδι της ομάδας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Ρόδος να ανέβει και να δείχνει πιο αποφασισμένη, προκειμένου να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα.

«Καθάρισε» ο Γιόνδης

Ο Αντώνης Γιόνδης έλυσε τον γόρδιο δεσμό και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 50ο λεπτό με σουτ μετά από σέντρα του Χασομέρη. Πριν καν κοπιάσουν οι πανηγυρισμοί, δυο λεπτά αργότερα ο Γκίνης έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Γιόνδη, με τον χαρισματικό σκόρερ να μην σπαταλάει την ευκαιρία και να κάνει δυο τόσο τα δικά του τέρματα όσο και των «πρασίνων». Ο Γιόνδης έφτασε μια «ανάσα» από το χατ-τρικ, όμως ο Μπροκάκης σταμάτησε την κεφαλιά του.

Έπεσε ο ρυθμός

Από εκεί και έπειτα η Ρόδος «έσβησε» τις μηχανές, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Ο Κωστόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να χριστεί σκόρερ στο 78' όταν το μακρινό σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 81' ο Κωλοστούμπης απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Δελαπόρτα στην τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού.

Διαιτητής: Τραϊφόρος

Βοηθοί: Σγουράκης, Καρακελές

MVP
Με την εκτελεστική δεινότητα που τον διακατέχει κατάφερε να «καθαρίσει» την μπουγάδα την ομάδα του. Ο Αντώνης Γιόνδης με τα δυο τέρματα που πέτυχε ήταν αναμφίβολα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης

Στο ύψος του
Μεστή εμφάνιση από τον νεαρό Κωστόπουλο που βοήθησε σημαντικά με τα ανεβάσματα του την επιθετική λειτουργία της ομάδας του. Από κοντά του και ο Δελαπόρτας που με την είσοδο του άλλαξε την εικόνα των «πρασίνων».
Α.Σ. Ρόδος: Πίτκας, Κωστόπουλος, Μπαρούτας(68' Νικολόπουλος), Κανταρτζής, Σουλάϊ, Μισέλ, Μαρτσάκης(85' Παπαθανασίου), Γκίνης, Παπαδόπουλος(46' Δελαπόρτας), Γιόνδης, Χασομέρης(73' Βουργουτζής).

A.E.K. Τρίπολης: Μπροκάκης(81' Κωλοστούμπης), Μπαλάσης, Καττής, Καψής, Καϊάφας, Μπακάμης, Κοντογιαννόπουλος, Αρδάμης, Ανδριανός, Κολλιόπουλος(68 Πετρόπουλος), Σελενίδης(57' Τσαλιτζόπουλος)

xxsports.org


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35