social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκοψε την πίτα της η Θύελλα Ραφήνας

Έκοψε την πίτα της η Θύελλα Ραφήνας

Μετά το νικηφόρο χθεσινό παιχνίδι με τον Αχαρναικό, στην πανέμορφη αίθουσα τελετών του Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας, ο σύλλογος έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους αθλητές που πέρασαν σε ανώτερες σχολές.

Είμασταν όλοι εκεί το Δ.Σ. του συλλόγου, ο πάτερ Δημήτριος που μας ευλόγησε, ο Δήμαρχος κος Μπουρνούς Βαγγέλλης , οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Τσεβά Δήμητρα, Καλφαντής Παναγιώτης, Κατσουλάκης Δημήτρης, Βασιλόπουλος Ανδρέας και Τσεμπέρης Χρήστος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κος Μώρος Κωνσταντίνος, ο πρώην Δήμαρχος και νυν δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Πιστικίδης Βασίλης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κάρλος Σπύρος και Δήμας Παναγιώτης και ο Γραμματέας του Δ.Σ. της συντοπίτισσας μας Τριγλίας κος Κοζής Κώστας , σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας και όλων των ακαδημιών του συλλόγου, καθώς και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας και οι γονείς των παιδιών που ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα.

Δυστυχώς όμως ήταν μαζί μας πολύ λίγα μέλη και φίλοι του συλλόγου και ακόμα πιο δυστυχώς ένα πολύ μικρό ποσοστό των παιδιών της ακαδημίας και των γονιών αντίστοιχα. Ελπίζαμε ότι τα τιμώμενα πρόσωπα αθλητές-φοιτητές θα ήταν κίνητρο για τα παιδιά αλλά ακόμα περισσότερο για τους γονείς να παρευρεθούν, κάναμε λάθος, εμείς όμως θα συνεχίσουμε αυτή την εκδήλωση και ευχόμαστε τα επόμενα χρόνια οι γονείς των παιδιών που θα περάσουν στο Πανεπιστήμιο, να ακούσουν μεγαλύτερο χειροκρότημα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Παπακωνσταντίνου Χρήστος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και έκανε αναφορά στα τεκταινόμενα του συλλόγου δίνοντας βαρύτητα στις βαθμολογικές και στις οικονομικές απώλειες για την ανδρική ομάδα και τον σύλλογο γενικότερα, λόγω της καθυστερημένης παράδοσης του γηπέδου Ραφήνας, στο οποίο αντικαταστάθηκε ο χλοοτάπητας, ευελπιστώντας μια ανάλογη και πιο ουσιαστική επιχορήγηση από την Δημοτική αρχή.

Τα παιδιά που βραβεύτηκαν ήταν:

ο ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ που πέρασε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και στο τμήμα Περιφερειακής και διασυνοριακής ανάπτυξης και φέτος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον Αετό Πικερμίου και την απονομή της τιμητικής πλακέτας του συλλόγου έκανε ο Βασίλης Πιστικίδης.

ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ πέρασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και τεχνολογίας, ανήκει στην ανδρική ομάδα και είναι μπροστάρης της ομάδος των νέων, την βράβευση έκανε ο Σπύρος Κάρλος.

Οι ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗΣ που πέρασαν στο τμήμα επιστήμης Φυσικής αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα, ανήκουν στην αντρική ομάδα και ήδη έχουν αγωνιστεί στην Γ Εθνική με επιτυχία.

Το ιδιαίτερο με τα παιδιά αυτά είναι ότι οι παππούδες τους υπηρέτησαν πιστά και προσέφεραν πολλά στον σύλλογο, είτε σαν ποδοσφαιριστές, είτε σαν σύμβουλοι και θα είναι πολύ περήφανοι από εκεί ψηλά που τους βλέπουν, ανήκουν στην αντρική ομάδα και ήδη έχουν αγωνιστεί στην Γ Εθνική με επιτυχία.

Τον Βαγγέλη βράβευσε ο Κωνσταντίνος Μώρος και τον Ορέστη ο Δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς που σημειωτέον είναι θείος του.

Αυτά ήταν περιληπτικά η λιτή και συγκινητική μας εκδήλωση και ευχόμαστε του χρόνου να έχουμε την χαρά να βραβεύσουμε περισσότερα παιδιά και να μας τιμήσουν με την παρουσία τους περισσότεροι φίλοι και γονείς.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35