social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Παναρκαδικός έβαλε προβλήματα στον Αιολικό

Ο Παναρκαδικός έβαλε προβλήματα στον Αιολικό

Δίκαιη ήττα με 0-1 γνώρισε ο Αιολικός σήμερα το μεσημέρι κόντρα στον Παναρκαδικό για την 22η αγωνιστική του 6ου ομίλου, με τους "κυανόλευκους" να παρουσιάζουν κακό αγωνιστικό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναρκαδικό να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργεί ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να μπορεί να παραβιάσει την εστία του Βρονταρά, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Ο Αιολικός από την άλλη προσπάθησε να απειλήσει με κάποια αδύναμα σουτ, όμως στο 37ο λεπτό η επιθετική υπεροχή των Αρκάδων καρποφόρησε, όταν ο Γιουκούδης ο οποίος είχε προειδοποιήσει και νωρίτερα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, ενώ στο 45' ο Μπουρούς με σουτ στην κίνηση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζαχαρή, σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια σε ένα κομβικό χρονικά σημείο.

Το δεύτερο μέρος κύλησε με λίγες φάσεις και για τις δύο ομάδες, με την καλύτερη στιγμή να καταγράφεται στο 53' όταν ο Κεσίδης σούταρε όμως ο Βρονταράς φώναξε ξανά παρών.Έτσι, έως το τέλος οι παίκτες του Θανάση Στάϊκου έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα και πήραν μια σπουδαία νίκη, ενώ αντίθετα η ομάδα της Μυτιλήνης φαίνεται ότι μπαίνει ξανά σε μπελάδες και θα παλέψει έως το τέλος για την παραμονή της.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ(Β. Πέτροβιτς): Βρονταράς, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Μπάρκας(55'Τριλιανός), Βαλιός, Σπόλιαριτς, Μπαλαμούτσης, Κατσίκης(30'Τσιπάς), Τσουβαλτσίδης(68' Batiz), Μπουρους, Λαμπράκης(64′Αλαγιάννης)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ(Θ.Στάϊκος): Ζαχαρής, Στασινόπουλος, Μπινιώρης, Νάνος, Καπετανάκης, Στρέμπας, Τσιώλης, Κεσίδης, Γιουκούδης, Ν. Λυμπερόπουλος(90' Παπαλάμπρος), Αντωνόπουλος(80'Μπάρδος)

sportlesvos.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35