social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από την Αρτάκη η Ρόδος

Πέρασε από την Αρτάκη η Ρόδος

Ηττα που τις προκαλεί πονοκέφαλο υπέστη από τη Ρόδο η Αρτάκη και η ομάδα της Εύβοιας έχασε την ευκαιρία να περάσει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Αρτάκη έχασε 2-0 από την πρωτοπόρο και άκρως ποιοτική Ρόδο, η οποία σε δύο στιγμές ...ξεδίπλωσε τις αρετές της, αλλά η Αρτάκη έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο αρνήθηκε πέναλτι σε χέρι αντιπάλου, ενώ στο 2ο γκολ υπάρχει ...ενδεχόμενο οφσάιντ.

Ο,τι έγινε όμως, έγινε και η Αρτάκη πρέπει να κοιτάξει μπροστά, αφού η σημερινή ήττα δεν είναι καταδικαστική, αν λάβουμε υπόψη μας ότι χθες ο Αιολικός έχασε στη Μυτιλήνη από τον Παναρκαδικό, που είναι επόμενος αντίπαλος του ΑΟΝΑ στην Τρίπολη.

Η Αρτάκη σήμερα παρατάχθηκε με ένα σχηματισμό 4-3-3, με τον Ντάμπο στην κορυφή, τον Ντελέκο αριστερό χαφ, αλλά να συγκλίνει προς τον άξονα, τον Χατζηστάμου δεξιό χαφ και στο κέντρο τους Πατερίτσα, Ζαχαρόπουλο και 6 αρι τον Μαυρόπουλο.

Στην άμυνα η τετράδα ήταν Καραμπάς-Μπελίτσος-Καραλής και Κουτρόπουλος και κάτω από τα δοκάρια κλασικά ο Ναβροζίδης.

Από τα πρώτα λεπτά η Ρόδος έδειξε ότι είναι μια ομάδα εξαιρετική με την μπάλα στα πόδια, χάνοντας την πρώτη μεγάλη φάση στο 5', όταν ο Παπαδόπουλος σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Ήταν μια φάση που ο ΑΟΝΑ είχε άγιο, αλλά σταδιακά οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές, χτίζοντας πολύ σωστά το παιχνίδι τους και δημιουργώντας ρήγματα στην άμυνα της Ρόδου.

Στο 26' χάθηκε μεγάλη φάση για τον ΑΟΝΑ όταν από έξοχη ενέργεια του Ντελέκου από αριστερά, ο ίδιος έκανε την παράλληλη πάσα, αλλά ο Ζαχαρόπουλος δεν κατάφερε να βάλει το πόδι και να πλασάρει ...σίγουρο γκολ.

Στο 32' ο Χατζηστάμου βγήκε τετ α τετ, αλλά τον έκοψε τελευταία στιγμή ο Κανταρτζής.

Και στο 41' έγινε μια φάση που ξεσήκωσε τους Αρτακιανούς, όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπαρούτα (φάνηκε να είναι σε προέκταση), αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η ουσία είναι ότι από το δεκάλεπτο και μετά, η Αρτάκη έδειξε ότι είχε τον τρόπο να ρίξει στο καναβάτσο τους πρωταθλητές του 6ου ομίλου, με ωραίο ποδόσφαιρο και όχι με τακτική "πάμε να κλέψουμε το ματς".

Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τον ΑΟΝΑ, όταν ο Ντάμπος από πλάγια εξαπέλυσε έναν κεραυνό από μακριά, αλλά η μπάλα δεν πήρε τα κατάλληλα φάλτσα και δεν πήγε προς την εστία.

Στο 50' η Αρτάκη πάγωσε όταν η Ρόδος βγήκε πολύ γρήγορα μπροστά, ο Μπουντόπουλος έπαιξε το "ένα-δύο" με συμπαίκτη του, βρέθηκε φάτσα με τον Ναβροζίδη και με ιδανικό σουτ έκανε το 0-1.

Το γκολ ...φρέναρε τον ΑΟΝΑ που έδειξε να πέφτει ψυχολογικά, καθώς η ομάδα της Εύβοιας δεν είχε τη σπίθα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ούτε και τα ανάλογα τρεξίματα.

Η Ρόδος έκανε άλλες δύο φάσεις, στο 55' με τον Γιόνδη που σούταρε άουτ και στο 56' με τον Χασομέρη που επίσης σούταρε από πλάγια, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Ο ΑΟΝΑ δεν μπορούσε να βάλει εύκολα την μπάλα κάτω και προσπαθούσε να βαθιές μπαλιές -που δεν περνούσαν- να γίνει απειλητικός.

Ο προπονητής Γκόφας έριξε στη μάχη τον Σπανό, περνώντας δεκάρι τον Ντελέκο και εξτρέμ τον Ντάμπο και στο 63' ο Χατζηστάμου ήταν αυτός που βρέθηκε σε θέση βολής από τη δεξιά μεριά, αλλά το σουτ που έκανε χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Στο 72' ο Ναβροζίδης απέκρουσε σωτήρια σουτ του Δελαπόρτα, ενώ η Αρτάκη ρίσκαρε περισσότερο, με τον Γκόφα να περνάει στο ματς και τον Τσούτση.

Ομως, στο 76' υπήρχε κενό στη μεσαία γραμμή και η Ρόδος το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. 

Μετά από ενέργεια για ...χαιλάιτς του Δελαπόρτα, ο Ροδίτης ...άδειασε όλη την Αρτάκη και βγήκε τετ α τετ με τον Ναβροζίδη. Εκεί πάσαρε δίπλα στον αμαρκάριστο Γιόνδη, που σε κενή εστία έκανε το 0-2.

Οι της Αρτάκης φωνάζουν ότι ο σκόρερ τη στιγμή της πάσας ήταν εκτεθειμένος. 

Μέχρι το τέλος του ματς η Αρτάκη δεν είχε την ψυχολογία να γυρίσει το παιχνίδι, ενώ στο 88' ο Χατζηστάμου πήρε ηθελημένα δεύτερη κίτρινη για να χάσει μόνο το ματς τον Παναρκαδικό, αφού αν συμπλήρωνε 7 κάρτες θα έχανε και το μεγάλο ντέρμπι με το Καπαρέλι στις 15 Μαρτίου.

Διαιτησία: Πουλόπουλος (Πειραιάς), Παγουρτζής (Πειραιάς)-Σγουράκης (Πειραιάς).

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Μίλτος Γκόφας): Ναβροζίδης, Κουτρόπουλος (77′ Τσίγκας), Καραλής, Μπελίτσος, Καραμπάς, Μαυρόπουλος, Ζαχαρόπουλος (54′ Σπανός), Πατερίτσας (75′ Τσούτσης), Χατζηστάμου, Ντελέκος, Ντάμπος.

ΡΟΔΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Κωστόπουλος, Μπαρούτας, Κανταρτζής, Σουλάι, Ντομίνγκεζ (30′ λ.τρ. Γκίνι), Παπαδόπουλος (62′ Σούλης), Δελαπόρτας, Γιόνδης (82′ Χατζησάββας), Μπουντόπουλος (58′ Μαρτσάκης), Χασομέρης.

πηγή: egnomi.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35