social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρόδος: Επαγγελματικά ακόμη και σε περίοδο... κορωνοϊού

Ρόδος: Επαγγελματικά ακόμη και σε περίοδο... κορωνοϊού

 Η Ρόδος δεν σταματά και για να γνωρίζουν οι φίλοι της ομάδας, ο προπονητής μας Κώστας Βελιτζέλος από το σπίτι του και οι ποδοσφαιριστές μας σε συνεχή καθημερινή επαφή μαζί του με τηλεδιασκέψεις, ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Η Ρόδος προπονείται πέντε φορές την εβδομάδα και κάνει δύο εβδομαδιαία ρεπό. Οι προπονήσεις είναι με ειδικά προγράμματα, ανάλογα τον χώρο που ο κάθε ποδοσφαιριστής κάνει προπόνηση. Αυτά τα ειδικά προγράμματα με εφαρμογές, παρακολουθούνται μέσω GPS.
Ο κ. Βελιτζέλος έχει συνεχή επαφή και καθημερινή επαφή με τους παίκτες μας για διόρθωση λαθών ή παρατηρήσεις. Ακόμη το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας έχει επεξεργασθεί βίντεο από τους αγώνες, με παρατηρήσεις και σχόλια για κάθε περίπτωση και για κάθε ποδοσφαιριστή.
Η Ρόδος θα είναι έτοιμη, κάτω από τις σημερινές αντίξοες συνθήκες για κάθε παραπέρα βήμα!
Οι φίλοι της Ρόδου οφείλουν τώρα να μένουν στα σπίτια τους: ΟΛΟΙ μαζί θα χαρούμε μια μεγάλη άνοδο και όταν αυτή η περιπέτεια τελειώσει θα ξαναβρεθούμε για να σηκώσουμε ψηλά το Ελάφι.
Σημειώνουμε πως πέραν όλων των σημερινών συγκυριών, η διοίκηση της Ρόδου αρχίζει να προετοιμάζεται για το μέλλον της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35