social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επαναληπτική αιμοδοσία στο κλειστό γυμναστήριο Ραφήνας

Επαναληπτική αιμοδοσία στο κλειστό γυμναστήριο Ραφήνας

 Η εξαιρετικά αυξημένη διάθεση προσφοράς των πολιτών, που δεν μπόρεσε να καλυφθεί στην αιμοδοσία της 9ης Απριλίου οδήγησε το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου σε συνεργασία με το «Γενικό Νοσοκομείο» (ΛΑΪΚΟ) στην απόφαση για τη διενέργεια ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ την 23η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 στο χώρο του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ και τις ώρες 09.00 – 13.00.

Ας συμμετάσχουμε όλοι όσοι μπορούμε ,στο πιο υψηλό έργο αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και στήριξης της ζωής, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες για όλους μας, στιγμές ενισχύοντας τη συλλογική προσπάθεια για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τις αυξημένες ανάγκες συγκέντρωσης μονάδων αίματος, αλλά και για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας αίματος

Υπενθυμίζουμε ότι ΚΑΙ για την επαναληπτική αιμοδοσία:

· Παρακαλούνται οι εθελοντές που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να επικοινωνούν πρώτα με το τηλεφωνικό κέντρο 22940-22222 ώστε να υπάρξει ο απαραίτητος προγραμματισμός προσέλευσής (Ραντεβού) για την αποφυγή συνωστισμού.

· Επίσης, για τη μετάβαση στο χώρο της αιμοδοσίας οι πολίτες πρέπει να συμπληρώσουν στη φόρμα μετακίνησης τον κωδικό Β1 (μετάβαση σε γιατρό .

Είναι αυτονόητο ότι κατά τη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας, θα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, με βάση τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Η ανιδιοτελής προσφορά ζωής και αλληλεγγύης των συμπολιτών μας αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη για όλους μας εποχή εκπέμπει ισχυρό το μήνυμα ότι ο άνθρωπος και η προσφορά στη ζωή είναι πάνω από όλα.

5b3da7_af1c9cd736654e78828da048e26af8df_mv2.webp


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35