social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κυριαζής: Μπορεί η Προοδευτική το πρωτάθλημα

Κυριαζής: Μπορεί η Προοδευτική το πρωτάθλημα

Η Προοδευτική φέτος επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες και όσοι γνωρίζουν τη φιλοσοφία των “βυσσινί” αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει ταβάνι.

Και πως να υπάρχει ταβάνι στον “Φοίνικα” αφού οι παλαιότεροι έχουν ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές με την ιστορική ομάδα σε επίπεδο Α' Εθνικής.

Φέτος οι διοικούντες του συλλόγου βάζουν τα θεμέλια για μια πορεία πρωταγωνιστική, με απώτερο στόχο την άνοδο στην Football League. Ως εκ τούτου αυτό σημαίνει ότι και στο μεταγραφικό παζάρι, η 'Προο' θα κινούνταν ενεργά προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της ποδοσφαιριστές με μεγάλη αξία.

Ένας εξ αυτών είναι και ο επιθετικός Αντώνης Κυριαζής ο οποίος έχοντας σκοράρει ένα τέρμα στο ματς με τον Πανιώνιο (έκανε το 1-1) δείχνει ότι είναι “ζεστός” και ότι μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο στην προσπάθεια που κάνει στον 6ο όμιλο.

Ο Αντώνης Κυριαζής είναι ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις υψηλού επιπέδου, είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Νέων και έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ (5 συμμετοχές) όπου του έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την εισήγηση και του Ντούσαν Μπάγεβιτς, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κηφισιά και τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στο κυπριακό Πρωτάθλημα με την φανέλα του Άρη Λεμεσού όπου και διακρίθηκε με τις εμφανίσεις του.

-Γιατί επέλεξες την Προοδευτική;

''Η Προοδευτικη είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα που ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνιστεί σε μια τέτοια ομάδα. Το καλοκαίρι όταν μου έγινε η πρόταση και σε συνδυασμό με την πολυ αξιόλογη διοίκηση και το προπονητικό team που πλαισιώνουν την ομάδα δουλεύοντας σε επαγγελματικά πρότυπα δε σκέφτηκα δευτερη φορα για να πω το ναι''.

-Πως είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;

''Τους λιγους μήνες που είμαι στην ομάδα οι εντυπώσεις μου μόνο θετικές μπορεί να είναι, εφοσον έχουμε δεθεί παρα πολυ σαν ομάδα σαν οικογένεια θα ελεγα. Το κλιμα είναι πολυ ευχαριστώ και γίνεται πολυ καλη δουλειά μέσα στο γήπεδο''.

-Θεωρείς ότι μπορείτε να διεκδικήσετε την άνοδο;

''Θεωρώ πως εχουμε ενα πολυ καλο συνολο παικτών και προπονητικο team. είμαστε σε έναν δυσκολο όμιλο με αξιόλογες ομάδες που θέλουν να διεκδικήσουν την άνοδο όπως και εμείς. Πιστευω πως έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την άνοδο με βάση την εικόνα που δείξαμε στους δυο αγώνες πρωταθλήματος που παίξαμε πριν την διακοπή''.

-Πόσο αρνητικά μπορεί να επηρεάσει έναν ποδοσφαιριστή η πανδημία;

''Η πανδημία είναι καταστροφική για όλων τον κόσμο ποσο μάλλον για εμάς τους αθλητές όπου η αποχή των ομαδικών προπονήσεων μας αφήνει όλους πολυ πίσω χάνοντας τον αγωνιστικό ρυθμό με την διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και ψυχολογικά μη γνωρίζοντας για το τι θα συμβεί την επομενη μερα, ποτε και αν θα ξαναξεκινησει το πρωτάθλημα. Το μόνο που μπορουμε να κάνουμε τωρα ειναι να δείξουμε υπομονη και κατανόηση του προβλήματος και μεσα απο την ατομική προπόνηση να κρατήσουμε την φυσική μας κατάσταση και να διατηρήσουμε την φόρμα μας ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πιθανή επανένταξη του πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι ότι ο Κορωναίος δεν είναι κάτι αστείο αλλά κάτι πολυ σοβαρό που όλοι μας πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα για εμάς και τους γυρο μας, να ακολουθουμε τα μέτρα και τις οδηγίες που προτείνουν οι επιστήμονες και οι γιατροί''.

-Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο της ομάδας;

''Στον κόσμο μας θα έλεγα να συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια και είμαι σίγουρος ότι οι καλυτερες μέρες θα ερθουν''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35