social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρης Ντουσάι: «Ομάδα με πλάνο και με πολλές δυνατότητες ο Αήττητος»

Άρης Ντουσάι: «Ομάδα με πλάνο και με πολλές δυνατότητες ο Αήττητος»

Ο Άρης Ντουσάι μυήθηκε στα μυστικά του ποδοσφαίρου στην Μύκονο πριν πάρει την μεγάλη απόφαση να μετακινηθεί στην Αθήνα προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρο του αγωνιζόμενος σε ένα πολύ πιο ποιοτικό πρωτάθλημα.

Μέχρι στιγμής, ο ικανότατος μέσος έχει αγωνιστεί ως αλλαγή στα δυο ματς πρωταθλήματος που έχουν δώσει οι πράσινοι στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου κόντρα σε Φωστήρα και Προοδευτική έχοντας πολύ καλή παρουσία.
Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο όπου αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του Αήττητου.
Αναλυτικά
Δεύτερη χρονιά στον Αήττητο. Γιατί επέλεξες να παραμείνεις στη συγκεκριμένη ομάδα;
«Γιατί πιστεύω πολύ σε αυτήν την ομάδα από τον προπονητή μέχρι και τον τελευταίο πρόσωπο που ασχολείται με το κλαμπ. Όλοι βρίσκονται κάθε μέρα στο γήπεδο και δινουν τον καλύτερο τους εαυτό για να φτάσει η ομάδα οσο πιο ψηλά γίνεται». 
Το ξεκίνημα σας στην Γ' Εθνική αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές πως το κρινεις;
«Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Μπήκαμε δυνατά πήραμε το τρίποντο τη πρώτη αγωνιστική. Όπως γνωρίζετε τη 2η αγωνιστική είχαμε ρεπό, ενώ την 3η αγωνιστική η ομάδα είχε μια πολύ κακή μέρα συνολικά και δεχθήκαμε 4 γκολ. Αυτό ήταν μια γερή σφαλιάρα, αλλά μέσα από αυτά τα παιχνίδια και τέτοιες κατάστασης γινόμαστε δυνατότεροι. Δεν σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε δυνατοί». 
Που μπορει να φτασει η ομάδα;
«Μπορούμε να φτάσουμε αρκετά ψηλά στην βαθμολογία. Σίγουρα θα κυνηγήσουμε το κάθε παιχνίδι γιατι για αυτό ζουμε και πιστεύουμε στην καλή δουλειά που γίνεται». 
Τι φιλοδοξίες έχεις;
«Να πάρω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ και να δώσω το 110% στο γήπεδο γιατί πιστεύω στον εαυτό μου και μπορώ να προσφέρω πολλά στην ομάδα». 
Ο φετινός όμιλος πιστεύεις είναι πιο δύσκολος από πέρυσι;
«Ο φετινός όμιλος είναι σίγουρα πιο δύσκολος από πέρσι διότι έχουμε να κάνουμε με ιστορικές ομάδες. Αλλά όπως είπα και προηγουμένως,  για αυτές της στιγμές ζουμε. Δηλαδή για να αποδεικνύουμε ότι κόντρα σε καλές ομάδες μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με δεδομένο ότι η ομάδα έχει πλάνο».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35