social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορυφή ο Βύζας Μεγάρων, λύγισε (1-0) τον Τηλυκράτη

Κορυφή ο Βύζας Μεγάρων, λύγισε (1-0) τον Τηλυκράτη

Είναι νεοφώτιστος στην Κατηγορία, αλλά αυτό δεν τον... εμποδίζει να «ονειρεύεται»!

Ο Βύζας Μεγάρων έδωσε συνέχεια στο εξαιρετικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε τρεις αγωνιστικές και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του 3ου ομίλου, όντας εκεί σε ισοβαθμία με τον ΑΟ Τρίκαλα! Με αποφασιστική εμφάνιση σε ένα γεμάτο παλμό δημοτικό γήπεδο Μεγάρων, οι κιτρινόμαυροι κατέβαλαν με 1-0 τον Τηλυκράτη σε ένα από τα σημαντικά ματς της αγωνιστικής, χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε από το 3ο λεπτό ο Στρατιδάκης με σουτ, στο οποίο η μπάλα κόντραρε σε πόδια για να αλλάξει πορεία και να αδρανήσει τον γκολκίπερ Παρδαλό. Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι είχαν υψηλό αγωνιστικό ρυθμό, διεκδίκησαν μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, έφτασαν σε γκολ με κεφαλιά του Σκιαδά στο 92', όμως ο δεύτερος βοηθός Τσελεπίδης υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ και το γκολ δεν μέτρησε, με το 1-0 να παραμένει και να σημαδεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Διαιτητές: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Αλεξοπούλου-Τσελεπίδης (Ανατολικής Αττικής)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Δημήτρης Καλύκας): Χαλκίδης, Κωνσταντινίδης, Μύρκος, Σαχόλλι, Καραγιάννης, Μουσκάι, Στρατιδάκης (81' Ζέρβας), Μπουντόπουλος (93' Δρυμούσης), Ντούνης (69' Χατζημελετιάδης), Φλέγκας, Φυσαράκης

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου (88' Κατσογιάννης), Καταγής(73' Μπεκατώρος), Τακίδης, Γιαννιώτης, Τόσκα, Περιστέρης (58' Κυριάκης), Ζδράβος (88' Σκιαδάς), Γκουντρουμπής (58' Χατζής), Σουλεϊμάν, Νιφορόπουλος.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35