social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από τη Γαστούνη o Αιολικός, 1-0 τον Αίαντα

Πέρασε από τη Γαστούνη o Αιολικός, 1-0 τον Αίαντα

Παρότι αναγκάστηκε να αγωνιστεί για περισσότερη από μία ώρα αγώνα με παίκτη λιγότερο, ο Αιολικός κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τη Γαστούνη, επικρατώντας με 1-0 του τοπικού Αίαντα.

Έτσι, επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Παναργειακό και, πλέον, ετοιμάζεται με καλή ψυχολογία για το ματς με την πρωτοπόρο Ρόδο. Στο 21ο λεπτό ο Δερμιτζάκης σημείωσε με κεφαλιά το γκολ που έκανε τη διαφορά, ενώ στο 27' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο γκολκίπερ Πιττάτζιης επειδή απέκρουσε με τα χέρια την μπάλα έξω από την περιοχή του. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Δ. Παπασπύρου έκανε πολύ καλή διαχείριση και κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Πετρόπουλος, Ανδριανός-Γαλάνης (Αχαΐας)

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Κουτρουμπής, Κάρδαρης, Χαρίζι, Πάτσης, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Κουλούρης, Γκόμεζ (26' Τριανταφυλλόπουλος), Πύρρης (70' Παπαχριστόπουλος), Φερεκίδης (63' Φριτζήλας), Βράπι

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Πιττάτζιης, Κανελλόπουλος, Παστρικός (84' Αννιτσάκης), Μωραΐτης, Νάστος, Αντωνίαυ, Στεφάνοβιτς, Δερμιτζάκης (63' Σπόλιαριτς), Μάκρης (84' Νικολάου), Αποστολόπουλος (29' Μουζάκης), Μπιέλομπρεκ (63' Μουκίδης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35