social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βασίλης Τζέλης: Σπάνιοι οι άνθρωποι που διοικούν την Κηφισιά

Βασίλης Τζέλης: Σπάνιοι οι άνθρωποι που διοικούν την Κηφισιά

Τα πρώτα του βήματα έγιναν στον Χολαργό πριν κάνει το μεγάλο βήμα για να μετακινηθεί στην φιλόδοξη και πάντα υπολογίσιμη Κηφισιά.

Ο Βασίλης Τζέλης αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την ομάδα των βορείων προαστίων αφού με το προσωνύμιο του πολυθεσίτη είναι δεδομένο ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον εκάστοτε προπονητή όποτε του ζητηθεί. 

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι στο πέρασμα του χρόνου και έχοντας συνεργαστεί με πολλούς προπονητές που έχουν περάσει από τους "κυανόλευκους', ο Τζέλη έχει κερδίσει τα συγχαρητήρια και το σεβασμό των πρώτων.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο αμυντικό μέσο όπου σχολίασε το 2020 λέγοντας: "Το 2020 ήταν μια ιδιαίτερη και δύσκολη χρόνια για όλους μας καθως μας έφερε ενάντια σε έναν «αντίπαλο»(COVID-19)για τον οποίο δεν γνωρίζαμε τίποτα και και θα έπρεπε να μεριμνήσουμε για το σπουδαιότερο αγαθό την υγεία μας. Οι πληγές που έχει αφήσει το 2020 είναι μεγάλες τόσο σε υγειονομικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο οι οποίες θα πάρουν χρόνο για να κλείσουν".

Αναφερόμενος στην πορεία της Κηφισιάς μέχρι τώρα σχολίασε: "Η ομάδα δήλωσε από την αρχή ότι ο φετινός στόχος είναι η άνοδος, με γνώμονα αυτό ξεκίνησε η οργάνωση και το χτίσιμο της ομάδας. Η ομάδα δούλευε και συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά έτσι ώστε να υλοποιήσει τον στόχο αυτό και από την μέχρι τώρα πορεία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο".

Για τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου υπογράμμισε: "Η Κηφισιά έχει την τύχη να βρίσκονται στο τιμόνι της άνθρωποι οι οποίοι είναι σπάνιοι σε αυτό το χώρο, άνθρωποι οι οποίοι αγαπούν και δίνουν τα πάντα για αυτή την ομάδα με αποτέλεσμα η λειτουργία της να είναι άκρως επαγγελματική σε όλους τους τομείς".

Στον επίλογο του έστειλε τη δική του ευχή λέγοντας: ν κατακλείδι, θα ήθελα να ευχηθώ το 2021 να είναι μια χρονια γεμάτη με υγεία και πρόοδο για όλους τους ανθρώπους"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35