social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία για Ερμιονίδα και Ιερόθεο (2-2)

Ισοπαλία για Ερμιονίδα και Ιερόθεο (2-2)

Σε ένα αγώνα για γερά νεύρα Ερμιονίδα και Αγ.Ιερόθεος αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 2-2 και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Το φίλμ του αγώνα

Στο 13΄λεπτό σέντρα-σουτ από δεξιά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Παταχούρας .

Στο 19΄λεπτό σέντρα του Τρέσα από αριστερά , κεφαλιά του Διαμαντόπουλου μπλόκαρε ο Παταχούρας .

Στο 22΄λεπτό ο Ζαφειράκης έκανε μπάσιμο μέσα στην περιοχή από αριστερά και εκεί φαίνεται να ανατρέπεται από τον Διαμαντόπουλο. Ο διαιτητής Λιάρος καταλόγισε το πέναλτι ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους . Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Συρεγγέλας ανοίγοντας το σκορ.

Στο 24΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Συρεγγέλα στον Κομνηνό αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε έξω από το δεξί δοκάρι του Πονηρού.

Στο 26΄λεπτό σουτ του Λαλά μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Παταχούρας στην δεξιά του γωνία .

Στο 40΄λεπτό δυνατό σουτ του Μαρίνη έξω από την περιοχή η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.

Στο 45΄λεπτό η Ερμιονίδα πέτυχε γκολ με κεφαλιά του Βιρβίλη ύστερα από φάουλ του Μαρίνη από αριστερά το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 52΄λεπτό ο Αγ.Ιερόθεος πετυχαίνει και δεύτερο γκολ ύστερα από τραγικό λάθος της άμυνας με τον Ζζαφειράκη .

Στο 54΄λεπτό δυνατό σουτ του Τριμπόνια η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παταχούρα άουτ.

Στο 64΄λεπτό η Ερμιονίδα κέρδισε πέναλτι όταν μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων ο Τρέσα ανατράπηκε από τον Παταχούρα και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Τριμπόνιας.

Στο 79΄λεπτό σέντρα του Τριμπόνια στο δεύτερο δοκάρι πετάχτηκε ο Λαλούσης και με προβολή έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ.  

Στο 85΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να κάνει το 2-2 όταν σέντρα του Τζιέρη από δεξιά η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Χατζηλάμπρου , πήρε πορεία προς τα δίχτυα και την τελευταία στιγμή έδιωξε ο Παταχούρας.

Στο 92΄λεπτό η λύτρωση για την Ερμιονίδα όταν ο Αντωνακόπουλος μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων με σουτ έκανε το τελικό 2-2.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θανάσης Στάικος) : Πονηρός,  Λαλάς,  Μερτύρης,  Τζιέρης,  Βιρβίλης,  Μαρίνης,  Τριμπόνιας,  Διαμαντόπουλος,  Αντωνακόπουλος,  Τρέσα,  Αντωνόπουλος (78΄Λαλούσης).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Παχατούρας,  Πλουμάτος, Κατσούλης, Κουντούρης, Χατζηλάμπρου, Μαρτίνος, Ζαφειράκης, ( 87΄Κορώνης ), Αλεξίου, Συρεγγέλας, Αργυρίου, ( 78΄΄ Χρήστου), Κομνηνός ( 62΄Σάσσαλος),.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35