social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Αλμυρός 4-1 τον ΠΑΟ Ρουφ

Ο Αλμυρός 4-1 τον ΠΑΟ Ρουφ

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε στο φετινό πρωτάθλημα ο Αλμυρός, κάθως κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 4-1 του ΠΑΟ Ρουφ στο γήπεδο του Γαζίου.

Σε εξαιρετικη μέρα βρέθηκε ο Ντιατά, με τον επιθετικό του Αλμυρού να ισοφαρίζει, να κερδίζει το πέναλτι που οδήγησε στην ανατροπή και να βάζει και το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 4-1, δείχνοντας ότι θα είναι κόμβικος στην φετινή ομάδα που χτίζει ο Δημήτρης Βολονάκης.

Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε πολύ αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες, με τους ποδοσφαιριστές να ψάχνουν τους κατάλληλους διαδρόμους για να γίνουν απειλητικοί, χωρίς επιτυχία όμως.

Στο 19ο λεπτό είχαμε την πρώτη φάση του παιχνιδιού, με τον Αντωνίου μετά από κακό διώξιμο των αμυντικών του ΠΑΟ Ρουφ, να σουτάρει αδύναμα και να στέλνει τη μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι του Κουνάδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Λέον έφυγε πολύ ψηλά.

Τελικά ο ΠΑΟ Ρουφ βρήκε το γκολ. Ο Γιαλούσης επιδίωξε να γυρίσει την μπάλα στον Χανιωτάκη, όμως δεν είχε δει τον Νιτσάκη που εκμεταλλεύτηκε την λάθος πάσα του έμπειρου αμυντικού, και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1 για τους «κόκκινους» στο 26ο λεπτό!

Ο Αλμυρός δεν άργησε να απαντήσει όμως, καθώς στο 35ο λεπτό βρήκε την ισοφάριση. Σε μία ωραία φάση από την δεξιά πτέρυγα, ο Ντιονίσιο έκανε μία ωραία προσποίηση, και έκοψε δυνατά και παράλληλα την μπάλα, με τον υψηλόσωμο φορ του Αλμυρού Ντιατά, να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο για να πλασάρει από κοντά, ισοφαρίζοντας για το συγκρότημα του Δημήτρη Βολονάκη!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, με τον Ντιατά στην προσπάθεια του να κερδίσει την μπάλα εντός περιοχή, ανατράπηκε με τον Ταμπουρατζή να καθυστερεί αλλά τελικά να δείχνει την «άσπρη» βούλα! Ο Γιαλούσης ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Κουνάδη για το 2-1, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την ομάδα του.

Ο Μάντζιος στο 52’ αστόχησε σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από πολύ κοντινή απόσταση, και στην αμέσως επόμενη φάση ο Αλμυρός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων! Ο Αντωνίου υποδέχθηκε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, οδήγησε την μπάλα και με εξαιρετικό σουτ από μακρινή απόσταση αιφνιδίασε τον Κουνάδη, κάνοντας το 3-1 στο 55’!

Ο Αλμυρός βρήκε και τέταρτο γκολ με τον σημερινό πρωταγωνιστή του, τον επιθετικό Ντιατά. Έπειτα από ωραία προσωπική ενέργεια, ο ικανός επιθετικός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, νικώντας τον Κουνάδη για το 4-1 στο 76’.

Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Αλμυρό να παίρνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει θέσει ψηλά τον πήχη για φέτος.

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Γιαλούσης (87’ Γαρεφαλάκης), Δαμιανάκης (72’ Κανδηλάκης), Ζέλιος (87’ Χαϊντίνι), Αγαπάκης, Μπρέγκνα, Ενγκουέμ, Ντιονίσιο, Ντιατά (87’ Τουγλής), Λεόν (90’ Κουράκης), Αντωνίου.

ΠΑΟ Ρουφ: Κουνάδης, Ζερόμ, Σαχσανίδης (66’ Βερνάρδος), Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Αλεξίου, Νιτσάκης, Νατσιόπουλος, Μάντζιος, Καλλέργης, Μακρής (66’ Μουντόπουλος)


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35