social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βενάρδος: Πήραμε καθοριστική νίκη στην Κρήτη

Βενάρδος: Πήραμε καθοριστική νίκη στην Κρήτη

Νίκη που έκανε αίσθηση και ανάγκασε τους περισσότερους να υποκλιθούν στη μεγάλη νίκη που σημείωσε ο ΠΑΟ Ρουφ, μέσα στον Ατσαλένιο και μάλιστα με ανατροπή.

Οι παίκτες του Ισίδωρου Σταυριανού, στο δεύτερο μέρος μπήκαν… «αφηνιασμένοι» και κατόρθωσαν να αλλάξουν προς το καλύτερο την αγωνιστική τους εικόνα και στο τέλος να πάρουν ένα πολύτιμο 3ποντο μέσα στην Κρήτη.
Κάτι για το οποίο συμφώνησε και ο Σπύρος Βενάρδος, ο σκόρερ της… νίκης. Ο τελευταίος… «διάβασε» τη φάση και κατάφερε να σημειώσει ένα πολύ καθοριστικό γκολ στο 65’ (2-3). Ένα γκολ το οποίο έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να το πανηγυρίσουν έντονα, αλλά και να δουν με άλλο μάτι τη συνέχεια. Πιο συγκεκριμένα και ερωτηθείς σχετικά είπε τα εξής:
«Δείξαμε σε ένα ακόμη παιχνίδι πως έχουμε ποιότητα και παίκτες που μπορούν να τα καταφέρουν. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν και τόσο καλοί με συνέπεια ναν δώσουμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας, να μας πιέσουν και μάλιστα να καταφέρουν να προηγηθούν. Η αντίδρασή μας ήταν σχετικά άμεση.
Δεν μας πτόησε τίποτε. Θέλαμε από τη μεριά μας, να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα, το θεωρήσαμε χρέος. Και αυτός είναι και ο λόγος που όλα άλλαξαν στη συνέχεια και πιάνοντας μια απίστευτη απόδοση, ανατρέψαμε όποιες προβλέψεις υπήρξαν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Θεωρώ πως μετά από αυτή τη νίκη, οι αλλαγές στη ψυχολογία μας αλλά και στην αγωνιστική μας εικόνα θα είναι πλέον εμφανείς. Κάθε παιχνίδι που περνά, αποκτούμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και γινόμαστε ακόμη καλύτεροι.
Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη κι εκείνο που πρέπει να προσέξουμε είναι να παραμείνουμε το ίδιο προσγειωμένοι και αφοσιωμένοι στο στόχο μας. Και βεβαίως να κάνουμε χαρούμενους τους ανθρώπους της διοίκησης που μας προσφέρουν τα πάντα και λύνουν όποιο πρόβλημα κι αν μας παρουσιαστεί».


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35