social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταυριανός: Το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε διάρκεια

Σταυριανός: Το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε διάρκεια

Κάποια συμπεράσματά του από το παιχνίδι με τον Γιούχτα (2-0), αλλά και από την εν γένει παρουσία του ΠΑΟ Ρουφ στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου μοιράστηκε με το Soccerlive o Ισίδωρος Σταυριανός.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα στοιχεία που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του, ανέλυσε ορισμένα από αυτά, ενώ υπογράμμισε πως θα πρέπει η συνέχεια να είναι η ανάλογη.

«Η αλήθεια είναι πως πραγματοποιήσαμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλή παρουσία σαν ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τόσο σε φάση άμυνας όσο και στη φάση της επίθεσης. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ μέσα στο γήπεδο και για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Έχουμε καταφέρει να έχουμε ένα γρήγορο τέμπο όταν χτίζουμε την επίθεσή μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βλέπουμε την ομάδα στα παιχνίδια να βγάζει φάσεις και τακτικά στοιχεία που ζητάμε στις προπονήσεις. Το ίδιο καλά τα πάμε και όταν δεν έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας, γιατί αμυνόμαστε επιθετικά. Το ζητούμενο για εμάς είναι να ανακτήσουμε την μπάλα όσο γρηγορότερα γίνεται, για να μπορέσουμε να επιτεθούμε ξανά. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι είχαμε διάρκεια και αυτό είναι πολύ ευχάριστο». Στον επίλογό του, τόνισε: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα γιατί το πρωτάθλημα είναι στην αρχή και ο όμιλος που συμμετέχουμε είναι πάρα πολύ δύσκολος».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35