social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Όρθιος» στη Ν. Σμύρνη ο ΠΑΟ Ρουφ

«Όρθιος» στη Ν. Σμύρνη ο ΠΑΟ Ρουφ

Το παιχνίδι στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης ήταν όπως ακριβώς αναμενόταν: ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Η ολοκλήρωσή του βρήκε τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟ Ρουφ να μένουν στο ισόπαλο 1-1 μπροστά σε περίπου 1500 φιλάθλους, αποτέλεσμα που σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο και το οποίο ικανοποίησε περισσότερ τον... ΑΟΑΝ! Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους ερυθρόλευκους να φέρνουν το ματς στα μέτρα τους στο πρώτο μέρος και τους κυανέρυθρους να αντιδρούν στην επανάληψη.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο 19ο λεπτό. Ο Μάντζιος σούταρε από το ύψος της περιοχής, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Ζούλια και ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα. Ο έμπειρος φορ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Κραβαρίτη για το 0-1. Οι ποδοσφαιριστές του Ισίδωρου Σταυριανού ήλεγξαν τον αγώνα, κρατώντας μακριά από την εστία του Παχατούρα τους αντιπάλους τους.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, προσπαθώντας να μεταφέρουν το παιχνίδι προς την αντίπαλη περιοχή. Ωστόσο, δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική πάσα, αποτυγχάνοντας να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Τη λύση για την ομάδα του έδωσε ο Κοντοές, ο οποίος με ένα ασύλληπτο, φαλτσαριστό σουτ περίπου είκοσι μέτρα έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Παχατούρα για το 1-1. Με την ώθηση και του κόσμου τους, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου έψαξαν και το νικητήριο γκολ, το οποίο άγγιξαν σε μία φάση διαρκείας στο 81ο λεπτό, όπου οι αμυνόμενοι απέκρουσαν πάνω στη γραμμή το κοντινό σουτ του Λιούμη. Παρότι ο ρυθμός ήταν δαιμονιώδης μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, κάποια άλλη σπουδαία στιγμή δεν δημιουργήθηκε, πέρα από την αποβολή του Αλεξίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87ο λεπτό.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος (Ανατολικής Αττικής), Μητράκος-Μαραθωνίτης (Αθηνών)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Κραβαρίτης, Λάμψιας (46' Διονέλλης), Ξυγκόρος (62' Αργυρίου), Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νταλακούρας (46' Λιούμης), Δρίτσας, Σταμάτης, Γροντής, Μούντριχας

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Παχατούρας, Βενάρδος, Χατζηλάμπρος, Οικονομόπουλος, Γκιοατά, Αλεξίου, Νατσιόπουλος (57' Νιτσάκης), Μπουντόπουλος (58' Μακρής), Μάντζιος, Καλλέργης (77' Φιλιμέγκας), Σαχσανίδης (84' Κατσούλης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35