social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έφυγε με το... διπλό o Πανιώνιος από την Κρήτη!

Έφυγε με το... διπλό o Πανιώνιος από την Κρήτη!

Ο Πανιώνιος με εξαιρετική αγωνιστική εικόνα πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Πόρου, του οποίου επικράτησε με 2-0, για την 7η αγωνιστική της Γ'Εθνικής.
Η ομάδα του Σταυρακόπουλου ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασε στην επικράτηση.

panionianea.gr
Σκόρερ για τον Ιστορικό οι Λιούμης και Μούντριχας, ενώ ο Λάμψιας ήταν ίσως ο κορυφαίος του γηπέδου, μαζί με τον Γροντή που είχε δύο ασιστ.



Να σημειωθεί ότι ο Άγιος Νικόλαος ηττήθηκε εντός΄εδρας από τον Γιούχτα και πλέον ο Πανιώνιος είναι στο -2 από την κορυφή.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει το προβάδισμο με το... καλημέρα. Στο 1ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Γροντή, ο Λιούμης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 0-1 του Ιστορικού.

Η ομάδα του Σταυρακόπουλου ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, δημιούργησε κι άλλες καλές στιγμές, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν 2-3 φορές από στημένες φάσεις, με πιο σημαντική φάση αυτή του 21ου λεπού, όπου η κεφαλιά του Αριστεινίδη σταμάτησε στο δοκάρι του Κραβαρίτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε άψογη τακτική εικόνα, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και στο 82' καθάρισε τη νίκη. Ο Γροντής έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και με πάσα "πάρε-βάλε" έδωσε την μπάλα στον Μούντριχα, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ από κοντά έκανε το 0-2.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τον Πανιώνιο να παίρνει μία μεγάλη νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κραβαρίτης, Λάμψιας, Κοντοές, Ζούλιας, Διονέλλης, Μπρέγκου (88' Παπαδόπουλος), Γροντής, Μούντριχας, Δρίτσας, Σταμάτης (88' Ξυγκόρος), Λιούμης (64' Νταλακούρας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35