social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μόνος πρώτος ο ΑΟΑΝ, 4-1 την Αναγέννηση Ιεράπετρας

Μόνος πρώτος ο ΑΟΑΝ, 4-1 την Αναγέννηση Ιεράπετρας

Η αναβολή στους αγώνες του Πανιωνίου με την ΑΕ Νεάπολης και του ΠΑΟ Ρουφ με τον ΑΟ Πόρου είχε ως συνέπεια το ενδιαφέρον στον 7ο όμιλο να μετατοπιστεί ολικά στην υποχρέωση του πρωτοπόρου ΑΟΑΝ, που μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής (19/12) «συγκατοικούσε» στην κορυφή με τους ερυθρόλευκους.

Στο ντέρμπι του Λασιθίου με την Αναγέννηση Ιεράπετρας, η ομάδα του Αγ. Νικολάου επιβλήθηκε με 4-1 και έμεινε μόνη στην πρώτη θέση της κατάταξης, έχοντας παίξει βέβαια ένα ματς περισσότερο. Το παιχνίδι ήταν ένας «μονόλογος» για τους γηπεδούχους, που θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα γκολ. Στο 10ο λεπτό ο Μηνάς άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ εν κινήσει έπειτα από κόρνερ του Παπαδόπουλου (1-0), ενώ στο 19ο λεπτό ο Νοκάι με κοντινό πλασέ ύστερα από σέντρα του Φουκαράκη έγραψε το 2-0. Στο 50ο λεπτό ο Μηνάς με συρτό σουτ έκανε το 3-0, και στο 74ο λεπτό ο Τζιλάι με διαγώνιο σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του (4-0). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν μειώσουν για το τελικό 4-1 με δυνατό σουτ του Ουατάρα σε τετ α τετ. Η ομάδα της Ιεράπετρας είχε και δύο δοκάρια, σε σουτ του Ουατάρα στο 57ο λεπτό και σε σουτ του Φερμίνα στο 85ο λεπτό.

Διαιτητές: Μαυραντωνάκης (Χίου), Μπιμπάκης-Δρακουλάκης (Ηρακλείου)

ΑΟΑΝ (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Κατσαρός, Πιθαρούλης, Τσανάι, Φουκαράκης, Κίτος (63' Τζιλάι), Μηνάς (75' Α. Πάγια), Παπαδόπουλος, Νοκάι (87' Μερκούρης), Πλουσής (63' Μ. Πάγια)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Κώστας Δεδελετάκης): Βασιλειάδης, Πιθαρούλης, Ιωάννου (90' Βαρελάκης), Χατζάκης, Ζαμπετάκης (90' Αχλάτης), Γρηγοράκης (88' Κοκκινάκης), Μπρούτε, Χάιντερ (77' Στρατάκης), Ουατάρα, Μερκούρη, Φερμίνα.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35