social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απέκτησε τον Αμαραντίδη ο Άρης Σούδας

Απέκτησε τον Αμαραντίδη ο Άρης Σούδας

Έναν συντοπίτη ενέταξε στο δυναμικό του ο Άρης Σούδας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Χανιώτη επιθετικού Γιώργου Αμαραντίδη.

Ο 23χρονος άσος προέρχεται από ένα αγωνιστικό δίμηνο στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου με τη φανέλα του Καραβά, παρότι στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε συμφωνήσει με τον Χαραυγιακό. Η ενημέρωση του συλλόγου των Χανίων αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Άρης Σούδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Αμαραντίδη. Ο 23χρονος Χανιώτης επιθετικός Γιώργος Αμαραντίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ιωνίας και από εκεί στις υποδομές του Πλατανιά απ' όπου σε ηλικία 18 χρονών μεταπηδήσε στην πρώτη ομάδα κάνοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, παίρνοντας και χρόνο συμμετοχής στη Super League 2. Από εκεί αγωνίστηκε με την φανέλα του Ηροδότου, Ατσαλένιου, Αστέρα Βλαχιώτη (Football League) με τελευταίο σταθμό την ομάδα του Χαραυγιακού από όπου και μεταγράφηκε στον Άρη Σούδας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη Σούδας και του ευχόμαστε να είναι υγιής, με μια δημιουργική και επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά καθώς και εκπλήρωση όλων των προσωπικών του στόχων».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35