social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

O Κοιλιάρας πλήγωσε τον ΑΟΑΝ (2-1 ο Αλμυρός Γαζίου)

O Κοιλιάρας πλήγωσε τον ΑΟΑΝ (2-1 ο Αλμυρός Γαζίου)

Η υποχώρηση του ΑΟΑΝ από την κορυφή του 7ου ομίλου ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη με την ήττα στο Ρουφ και συνεχίστηκε την Κυριακή (23/1).

Για την 10η αγωνιστική η ομάδα του Αγ. Νικολάου γνώρισε ήττα σοκ με 2-1 στην έδρα της από τον Αλμυρό Γαζίου και είδε τον Πανιώνιο να την προσπερνάει στην κατάταξη. Το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Δ. Κοιλιάρας στο 88ο λεπτό με σουτ από θέση εκτός περιοχής (1-2). Στο 25ο λεπτό ο Πιερτζιακόμι είχε βάλει μπροστά την ομάδα του με σουτ από πλάγια θέση (0-1), με τον Μηνά να σκοράρει για το 1-1 με κεφαλιά στο 68', αξιοποιώντας σέντρα του Τζιλάι. Στο 77ο λεπτό ο Κρίσταν βρήκε δίχτυα, αλλά υπήρξε υπόδειξη για οφσάιντ, ενώ στο 95ο λεπτό ο Τζιλάι είδε την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι από παράλληλο γύρισμά του από πλάγια θέση.

Διαιτητές: Τρίγκας, Ψιλιτέλης-Κολοκοτρώνης (Χανίων)

ΑΟΑΝ (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Κατσαρός, Πιθαρούλης, Αυγουστάκης, Φουκαράκης, Μαυρής, Μηνάς, Νοκάι (63' Τζιλάι), Χριστόπουλος (46' Παπαδόπουλος), Κρίσταν

ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΑΖΙΟΥ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Ζέλιος (58' Κασαπάκης), Κανδηλάκης, Δαμιανάκης, Ενγκουέμ, Δ. Κοιλιάρας, Ι. Κοιλιάρας, Ντιατά, Πιερτζιάκομι (68' Γαρεφαλάκης), Φραγκουλάκης (72' Μπρέγκα)

 


Σχετικά άρθρα

Φιλική νίκη κόντρα στην Κηπούπολη για τον Εθνικό Πειραιά

Άδικη ισοπαλία για τον Φωστήρα στη Λιβαδειά

ΑΕ Μοσχάτου: Με υπευθυνότητα και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα στο πρώτο φιλικό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35