social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Περίπατο» ο Πανιώνιος, 3-0 την Αναγέννηση Ιεράπετρας

«Περίπατο» ο Πανιώνιος, 3-0 την Αναγέννηση Ιεράπετρας

Τη διαφορά δυναμικότητας απέναντι στην ουραγό Αναγέννηση Ιεράπετρας επιβεβαίωσε στον αγωνιστικό χώρο ο ορεξάτος Πανιώνιος και πήρε άνετη νίκη με 3-0 για την 11η αγωνιστική στον 7ο όμιλο.

Έτσι, διατηρήθηκε στην κορυφή της κατάταξης και στο +1 από τον ΠΑΟ Ρουφ, έχοντας δώσει βέβαια έναν αγώνα παραπάνω από τον άμεσο συνδιεκδικητή της πρώτης θέσης.

Στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης οι ποδοσφαιριστές του Β. Σταυρακόπουλου θέλησαν να πάρουν νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και το κατάφεραν στο 15ο λεπτό έπειτα από κλέψιμο της μπάλας έξω από την περιοχή και ψύχραιμο πλασέ του Δρίτσα που βρέθηκε απέναντι στον Τριανταφυλλάκη (1-0). Στο 33ο λεπτό ο Γκίνος έπιασε συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε στη ρίζα της δεξιάς δοκού και άουτ. Τρία λεπτά μετά το προβάδισμα των κυανέρυθρων εδραιώθηκε. Ο Δρίτσας μπήκε στην περιοχή, γύρισε παράλληλα στον Λιούμη και εκείνος με προβολή προ κενής εστίας έγραψε το 2-0. Όλα πλέον είχαν γίνει πιο εύκολα για τον Πανιώνιο, ο οποίος με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έφτασε και σε τρίτο γκολ. Στο 48 λεπτό ο Αργυρίου πραγματοποίησε εντυπωσιακή κούρσα, προσπέρασε πέντε (!) αντιπάλους του και γύρισε στον Λιούμη που πάλι προ κενής εστίας έσπρωξε την μπάλα προς τα δίχτυα για το 3-0! Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, χωρίς βεβαίως να υπάρχει λόγος να πατήσουν... γκάζι και να ψάξουν άλλο γκολ, με το 3-0 να μένει μέχρι τέλους κόντρα σε έναν μαχητικό αντίπαλο, που όμως ήταν αδύνατο να αντισταθεί.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκληρώσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ζαμπετάκη με δεύτερη κίτρινη στο 91ο λεπτό.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης (Δυτικής Αττικής), Παπαδόπουλος (Κιλκίς)-Τερζόπουλος (Δυτικής Αττικής)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξυγκόρος, Διονέλλης (65' Λάμψιας), Ζούλιας (59' Μίχος), Γκαλίτσιος, Κοντοές (46' Μπρέγκου), Γκίνο (59' Μούντριχας), Πίσπας (70' Σταμάτης), Αργυρίου, Δρίτσας, Λιούμης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Κώστας Δεδελετάκης): Τριανταφυλλάκης, Πρινιανάκης (58' λ. τρ. Χρ. Γκάμπας), Χατζάκης, Ζαμπετάκης, Κουζής, Μπρούτε, Μερκούρης, Πυθαρούλης (46' Χάινσερ), Κλεμένσια, Δ. Γκάμπας, Γουργιώτης (87' Ιωάννου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35