social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Υποστολή σημαίας στην Κηφισιά-Τέλος εποχής για τον Τεγούση

Υποστολή σημαίας στην Κηφισιά-Τέλος εποχής για τον Τεγούση

Μέσω δελτίο τύπου η Κηφισιά αποχαιρέτησε τον Θανάση Τεγούση, ο οποίος μετά από 8 χρόνια αποχωρεί από το σύλλογο που βιώσε σημαντικές στιγμές.

 Άνοδο στην Γ' Εθνική, Κύπελλο ΕΠΣΑ το 2018 και πρωτάθλημα ΕΠΣΑ στο 2019 ήταν μερικά από τα σημαντικά επιτεύγματα του Τεγου στην πορεία του με τους Κηφισιώτες.

Το αντίο της ομάδας

Με κλίμα στενοχώριας είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε στην πιο δυσάρεστη φετινή ανακοίνωση. Αν και οι δυο πλευρές προσπάθησαν πολύ όλο το τελευταίο διάστημα δυστυχώς ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε έστω και προσωρινά. Προσωρινά με όλη την σημασία της λέξεως αφού είναι αυτονόητο σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι ο Θανάσης Τεγουσης θα είναι για πάντα ο Αρχηγός!

Οι επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν κατά την φετινή περίοδο να συνεχίσει την τεράστια προσφορά του με τα χρώματα της ομάδας μας. Μια προσφορά 8 ετών, στην οποία μαζί πανηγυρίσαμε μεγάλες χαρές και επιτυχίες και μας προσέφερε μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές. Όλοι θυμόμαστε την άνοδο στην Γ Εθνική, το ιστορικό τελικό της Νέας Σμύρνης, το κύπελλο του 2018 καθώς φυσικά και το Πρωτάθλημα του 2019! Ακόμη, θυμόμαστε με σεβασμό το πάθος, την αυταπάρνηση και την πίστη του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, εξάλλου ποιος θα ξεχάσει τον ημιτελικό Κυπέλλου Γ ‘ Εθνικής με την Αχαϊκή που ο Θανασης έπαιζε με σπασμένο κεφάλι. Μια ηγετική μορφή που δύσκολα θα ξεχαστεί, δύσκολα θα ξεπεραστεί. Ότι και αν γραφτεί και ειπωθεί για την παρουσία του «Τέγου» στην Κηφισιά, στην ομάδα του, θα είναι ελάχιστο μπροστά σε όλα αυτά που πέρασε, πρόσφερε και παρουσίασε στα 8 αυτά χρόνια. Πρώτος παίκτης σε συμμετοχές της ομάδας μας στα εθνικά πρωταθλήματα, καταγράφοντας συνολικά 188 και σημειώνοντας 16 τέρματα.

Αρχηγέ, η αξία, το ήθος, η ποιότητα και η πίστη σου είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες τις οποίες και μεταλαμπάδευσες στην ομάδα. Η παρακαταθήκη σου είναι τεράστια και σίγουρα με οποιοδήποτε τρόπο θα συνεχιστεί και με την φυσική σου παρουσία!!

«Τέγου» από καρδιάς σ ευχαριστούμε για όσα προσεφερες, για όσα ζήσαμε μαζί για όσα θα έρθουν!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35