social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρναούτης: «Η Γ' Εθνική χρήζει καλύτερης αντιμετώπισης»

Αρναούτης: «Η Γ' Εθνική χρήζει καλύτερης αντιμετώπισης»

Η εμπειρία του είναι δεδομένη και οι επιτυχίες που έχει σημειώσει στους πάγκους των ομάδων που έχει καθίσει είναι αρκετές.

Ο Δημήτρης Αρναούτης όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει τις δυνατότητες που έχει σαν προπονητής, αφού με κύρια χαρακτηριστικά του την εργατικότητα και την πειθαρχία, περνάει τη φιλοσοφία που θέλει στις ομάδες του, κάνοντας πρωταθλητισμό στις εθνικές κατηγορίες.

Ο ίδιος παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες με αγωνία τις εξελίξεις ελπίζοντας τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ περί άμεσης επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους να επαληθευτούν.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον έμπειρο κόουτς που παρέθεσε το δικό του σχόλιο λέγοντας:

"Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αφού πρόκειται για μια ημιεπαγγελματική κατηγορία που έχει απαιτήσεις ανώτερων πρωταθλημάτων. Θα πρέπει να βοηθήσει η πολιτεία ώστε να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα και όλοι θα πρέπει να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. 

Το ποδόσφαιρο άλλωστε είναι κοινωνικό φαινόμενο και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός πρέπει να στηριχτεί περισσότερο από την πολιτεία. Πρέπει να κοιτάξουν το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής περισσότεροι και πρέπει να ενεργοποιηθούν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι. Δεν είναι σωστό να παίζουν οι μισές κατηγορίες ποδόσφαιρο και οι άλλες μισές να μην παίζουν".

Ερωτηθείς πως φαντάζεται το ποδόσφαιρο μετά τον κορωνοϊό, ο Πειραιώτης κόουτς δήλωσε:

"Θα είναι διαφορετικό σίγουρα. Εδώ βλέπουμε τις επαγγελματικές ομάδες ότι έχουν θέμα και θέλουν κάποιο χρόνο προσαρμογής και αυτό δείχνει ότι και τα ερασιτεχνικά σωματεία θα θέλουν μια πίστωση χρόνου. Διαφορετικό θα είναι όμως για όλες τις ομάδες και δεν θα υπάρχουν εξαιρέσεις. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με την προετοιμασία και το επίπεδο των παικτών (νοοτροπία) που έχουν ορισμένες ομάδες, θα φανεί η ετοιμότητα όλων μας όταν επιστρέψουμε με το καλό. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και γρήγορη επιστροφή με ασφάλεια". 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35