social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάπιος: «Να στηρίξει τα σωματεία η Πολιτεία και να δώσουμε το παράδειγμα οι ομάδες»

Πάπιος: «Να στηρίξει τα σωματεία η Πολιτεία και να δώσουμε το παράδειγμα οι ομάδες»

Οι τοποθετήσεις του προέδρου του Αστέρα Βάρης, Δημήτρη Πάπιου, πάντα έχουν ιδιαίτερη σημασία κυρίως όταν πρόκειται για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Κοιτώντας πάντα την ουσία και όχι το φαίνεσθαι ο γνωστός επιχειρηματίας τοποθετήθηκε ακόμη μια φορά μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου εκφράζοντας τη θέση της ομάδας του για το θέμα της επιστροφής στη δράση.

Αφού στάθηκε στο γεγονός ότι η Πολιτεία πρέπει να δώσει χείρα βοηθείας στα σωματεία, υπογράμμισε, ότι τόσο οι ομάδες όσο και εκείνοι που αποτελούν μέρη τους θα πρέπει να υπακούσουν στα πρωτόκολλα ώστε να αποφευχθούν εικόνες που συναντήσαμε πριν το κλείσιμο με γεμάτες κερκίδες και μη τήρηση των μέτρων υγιεινής.

Αναλυτικά

"Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Είναι μια χρονιά που θα ζήσουμε ακόμη στην αμφιβολία όπου το μόνο όπλο μας θα είναι η υπομονή και η ψυχραιμία. Υπομονή και ψυχραιμία δεν πρέπει να έχουνε μόνο οι παράγοντες αλλά τουλάχιστον όλοι όσοι εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Οι θέσεις μας πρέπει να είναι τεκμηριωμένες και όλες να έχουν ως πρόσημο το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Δεν πρέπει να σκεπτόμαστε το "εγώ" αλλά το "εμείς" αυτές τις ώρες. Η πολιτεία οφείλει και πρέπει να βοηθήσει -ανεξάρτητα- όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα διότι είναι η ραχοκοκαλιά του αθλητισμού. Παράγοντες, ποδοσφαιριστές θα πρέπει την επόμενη ημέρα -αν και εφόσον ανοίξουμε- να τηρήσουμε το πρωτόκολλο που θα δοθεί από τις αρμόδιες υγειονομικές επιτροπές και να μην ξαναδούμε φαινόμενα που είδαμε δυστυχώς κατά το παρελθόν, δηλαδή, να γίνονται παιχνίδια με γεμάτες ασφυχτικά κερκίδες. Πρώτοι εμείς που νοιαζόμαστε πραγματικά για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να δώσουμε το καλό παράδειγμα. Όσον αφορά για τα υγειονομικά πρωτόκολλα και για τεστ που οφείλουμε να κάνουμε στους ποδοσφαιριστές μας και στο προπονητικό τιμ, εδώ η πολιτεία θα πρέπει να συμβάλλει οικονομικά. Καμία ομάδα δεν θα μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος αυτό καθ' εαυτό μόνη της. Εάν λοιπόν αυτοί οι οποίοι βγαίνουν και λένε ότι ενδιαφέρονται και νοιάζονται για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήρθε η ώρα να το αποδείξουν εμπράκτως και όχι στα λόγια. Ελπίζω όλοι να έχουμε μια καλή χρονιά πάνω απ' όλα και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να βρει ξανά τη θέση που του αξίζει".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35