social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θύελλα Ραφήνας: Αδικο να απειλούνται ομάδες με υποβιβασμό

Θύελλα Ραφήνας: Αδικο να απειλούνται ομάδες με υποβιβασμό

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε η Θύελλα Ραφήνας

Μετά την απόφαση της Γ.Γ.Α. για την άμεση επανέναρξη των προπονήσεων στην Γ’ Εθνική κατηγορία και της Ε.Π.Ο. για την επανέναρξη του πρωταθλημάτων στις 28/3/2021, θέλουμε να κάνουμε γνωστές τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας.

Στην ομάδα μας «βιώσαμε» έντονα τις συνέπειες και την μεγάλη μεταδοτικότητα του κορωνοιού, αφού λίγες μέρες πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων τον περασμένο Νοέμβριο, βρεθήκαμε να μετράμε 9 μαζεμένα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές μας. Η ανάρρωση της υγείας των συγκεκριμένων αθλητών δεν ήταν ιδιαίτερα επίπονη, αλλά ήταν ιδιαίτερα επώδυνη σε μέλη των οικογενειών τους που κόλλησαν από αυτούς , αλλά κυρίως στην οικονομική τους κατάσταση αφού πολύ από αυτούς δεν μπορούσαν να εργάστούν και δεν είχαν κάποιο επίδομα και το μόνο τους στήριγμα ήταν ο σύλλογος μας (όλοι μας γνωρίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές στην κατηγορία αυτή είναι ερασιτέχνες και δεν ασφαλίζονται).

Σήμερα λοιπόν έρχονται οι φορείς (Πολιτεία και Ε.Π.Ο.) και μας λένε αρχίζουμε προπονήσεις και πρωτάθλημα , διερωτόμαστε όμως τι άλλαξε; Την 2/11/2020 που δόθηκε από τους ίδιους η εντολή της διακοπής είχαμε 1.152 κρούσματα, ενώ χθες 23/2/2021 είχαμε 2.147 και οι μονάδες εντατικής θεραπείας είναι σχεδόν πλήρεις πανελληνίως, ενώ το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί στη χώρα μας, έτσι ώστε να αποκτήσουμε ανοσία είναι της τάξης του 7 με 8% του πληθυσμού.

Επίσης τα rapid τεστ που υποχρεωνόμαστε να υποβαλλόμαστε κάθε εβδομάδα (για το ποιος θα τα πληρώσει βέβαια είναι κάτι που ακόμα δεν έχει βρεθεί) δεν είναι μέτρο πρόληψης αλλά εξέταση . Διερωτόμαστε πάλι γιατί να μην κάνουμε εβδομαδιαία τεστ όλοι μας και να ανοίξουν και τα σχολεία που τα παιδιά στερούνται των μαθημάτων και η οικονομία για να ανασάνουμε όλοι μας.

Καλούμαστε να αποφασίσουμε και να δηλώσουμε συμμετοχή και να συμμετέχουμε σε αυτό το νέο πρωτάθλημα, που ούτε καν ξέρουμε τους όρους και τον τρόπο διεξαγωγής , αφού ακούμε για μονά παιχνίδια, για ματς Τετάρτη-Κυριακή, ότι αν δεν δηλώσουμε θα υποβιβαστούμε, πού ούτε αυτό γνωρίζουμε.

Κύριοι των επιτροπών και ιθύνοντες των αποφάσεων υπέρτατο αγαθό για όλους μας είναι η υγεία, αν μπορείτε να εγγυηθείτε ότι οι διοικήσεις , τα τεχνικά επιτελεία, το προσωπικό και οι ποδοσφαιριστές και οι οικογένειες και των 108 ομάδων της Γ’ Εθνικής θα είναι ασφαλής θα είμαστε συνοδοιπόροι, αλλά να απειλούμαστε με υποβιβασμό από μια κατηγορία που συμμετέχουμε εδώ και πέντε χρόνια με πολύ κόπο και προσπάθεια, ιδρώτα αθλητών και έξοδα πολλών ανθρώπων, είναι τουλάχιστον άδικο.

Ο φόβος για τους ανθρώπους μας είναι το πρόβλημα τα έξοδα θα τα βρούμε αφού αυτό είναι το «μεράκι» μας και η κουλτούρα μας να αγωνιζόμαστε με τους αθλητές μας και να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας.

Μη μας στερήσετε την χαρά και την δυνατότητα να αγωνιζόμαστε δίκαια, σωστά, οργανωμένα και κυρίως με ασφάλεια, σε ένα υγιές περιβάλλον και όχι με πίεση (αλήθεια ποιος είναι αυτός που πιέζει και με τι σκοπό;)

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Δ.Σ. Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣΤ. ΡΑΦΗΝΑΣ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35