social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Πειραιώτικη καρδιά... ο Καραβάς από 0-2, 3-2 τον ΑΟ Πυλίου

Με Πειραιώτικη καρδιά... ο Καραβάς από 0-2, 3-2 τον ΑΟ Πυλίου

Ένας ψυχωμένος Καραβάς έβγαλε Πειραιώτικη καρδιά στο ματς με τον ΑΟ Πυλίου και παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο ημίχρονο κατάφερε να πετύχει την ανατροπή επικρατώντας με 3-2 για την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου.

Ανταπόκριση: Γιώργος Πίτσης

Το συγκρότημα του Κώστα Αντωνόπουλου δεν μπήκε καλά στο ματς ωστόσο στην επανάληψη μεταμορφώθηκε και πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Το τρίποντο αυτό φέρνει τους Πειραιώτες με επτέ βαθμούς στην 3η θέση μαζί με τον Αιολικό έχοντας ματς περισσότερο, ενώ ο ΑΟ Πυλίου έμεινε στους 4 βαθμούς γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα.

Στο 18' ο Κώστας ήταν αυτός που απείλησε πρώτος για τον Καραβά με τον Λαμπρόπουλο να αποκρούει στην αριστερή του γωνία. Ένα λεπτό αργότερα στην κόντρα επίθεση ο Δρόσος από διαγώνια θέση πλάσαρε με τον τερματοφύλακα του Καραβά να απομακρύνει.
  
Στο 25' ο Σαραγιώτης κέρδισε το πέναλτι μετά από τράβηγμα μέσα στην περιοχή για να κάνει το 0-1 ο Μαργαρίτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
 
Στο 34ο λεπτό ο Α.Ο Πυλίου κέρδισε και δεύτερο πέναλτι όταν ο Βακράκος πάτησε περιοχή και ανατράπηκε απ' τον Τζιόλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος που έκανε το 0-2 για την ομάδα του.
 
Στο 40' ο Κώστας πήρε την μπάλα απ' τα αριστερά έκλεισε προς τα μέσα αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Λαμπρόπουλου.
Στο 48 οι γηπεδούχοι μείωσαν με κοντινή προβολή του Ατματζίδη μπαίνοντας στο ματς.

Στο 58 το σουτ του Βακράκου δεν βρήκε στόχο 

Στο 65' ήρθε η ισοφάριση για τους Πειραιώτες, όταν ο Ντάφλας βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Ατματζίδη και ο σπουδαίος εξτρέμ με πλασέ έκανε το 2-2. Η ανατροπη ήρθε στο 82' όταν ο Νικολόπουλος με ωραίο σουτ έκανε το 3-2.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος) Κασσωτάκης, Ροκάι, Μύρκος, Δουμουράς (46' Πάππος), Τζιόλας, Λίτσι (46' Μπιλίμπασι), Παπασπύρος (76' Μπεσού), Ντάφλας, Κώστας (90' Νικολόπουλος), Ατματζίδης, Νικολόπουλος (90' Τσίνα). 
ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ: Λαμπρόπουλος, Ατσαλάκης, Κάρλος (87' Λάτσιος), Χατζηβασιλης, Σαραγιώτης, Πης, Μαργαρίτης (75' Αρφαράς), Γεωργιάδης , Βακράκος (60' Χατζησουλεϊμαν), Χατζηφούντας, Δρόσος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35