social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τρίποντο» για το Κερατσίνι, 1-0 τον Ακράτητο

«Τρίποντο» για το Κερατσίνι, 1-0 τον Ακράτητο

Χάρη σε τέρμα του Σαουλιά, το Κερατσίνι πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο με 1-0 απέναντι στον Ακράτητο στο «Παναγιώτης Σαλπέας» σε ένα «σκληρό» παιχνίδι με δυνατά μαρκαρίσματα και λίγες φάσεις.


Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία άνηκε στους φιλοξενούμενους, με τον Ρεμούνδο στο 16’ να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία των Καρνέση-Καλιακούδα στα όρια της περιοχής, αλλά σε κενή εστία πλάσαρε άουτ! Οι «ροσσονέρι» στάθηκαν τυχεροί εκεί και πήραν το προβάδισμα στο 19’, όταν ο Μπάτσι βρήκε τον Σαουλιά και εκείνος με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ. Ενάμιση λεπτό αργότερα ο Ρεμούνδος αναζήτησε την άμεση απάντηση, όμως ο Καρνέσης εκτινάχθηκε καλά, κρατώντας το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα ήταν κακό, απόρροια και της πολύμηνης διακοπής που ταλαιπώρησε τις ομάδες. Αξιόλογο ήταν το σουτ του Αμπάρα που απέκρουσε σε κόρνερ ο Καρνέσης στο 53’. Στο 79’ καταγράφηκε η σπουδαιότερη στιγμή στο β’ μέρος, με τα σουτ του Λύγκου, αρχικά και στη συνέχεια του Γεωργίου να μην παραβιάζουν την εστία του Μουζάκη. Μάλιστα, ούτε ο Κατσικιάς κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα για το Κερατσίνι που πήρε τη νίκη και έφθασε τους 7 βαθμούς σε 5 αγώνες. Ουραγός με μόλις 2 πόντους ο Ακράτητος που ζήτησε και πέναλτι στο 94’ σε μονομαχία των Αμπάρα-Ροκάκη.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδρικόπουλος Ι. (Κυκλάδες), Καλκάνης Κ. – Σόφιας Αν. (Ανατολικής Αττικής)
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Μηνάς Χατζηαντωνίου): Καρνέσης, Κατσικιάς, Κανταράς (46’ Μιχαλάς), Καρδάμης (60 λ.τρ. Λουβής), Ροκάκης, Κορνελάτος, Σαουλιάς, Καλιακούδας, Λύγκος, Μπάτσι (70’ Γεωργίου), Κουρκούτης.
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (Παναγιώτης Λουμάκης): Μουζάκης, Κοντιζάς, Λίτσης, Μιχαηλίδης, Βουρνάζος, Αμπάρα, Καριατλής (60’ Τσάπουρας), Χριστόπουλος (60’ Μαρκόν), Ρεμούνδος, Τσιγγόπουλος, Μιχάλης (77’ Τσομπανίδης).


Σχετικά άρθρα

Άνω Μερά - Άγιος Ιερόθεος [Live Streaming]

Γ' Εθνική: Σώθηκε ο Άγιος Ιερόθεος, υποβιβάστηκε ο Χαραυγιακός!

Χαραυγιακός: Τεστ και προπόνηση την Παρασκευή Ι Χατζηαλέξης: «Να τηρηθούν τα μέτρα για να επιστρέψου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35