social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μομφές Βασίλη Χαλκιά προς τη διοίκηση του Αστέρα Βάρης

Μομφές Βασίλη Χαλκιά προς τη διοίκηση του Αστέρα Βάρης

Μέσω δήλωσης στο soccerlive.gr ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Βάρης, Βασίλης Χαλκιάς εξαπολύει επίθεση στην ομάδα του αναφορικά με τη συμπεριφορά που είχε στο θέμα των πληρωμών.

Ο ίδιος αφού αναφέρει ότι τραυματίστηκε μεσούσης της σεζόν με αποτέλεσμα να χάσει τη χρονιά, στη συνέχεια αναφέρεται στο θέση της καταβολής των χρημάτων.

Συγκεκριμένα, ενώ κάνει γνωστό ότι η ομάδα κάλυψε τα έξοδα της επέμβασης, στη συνέχεια ενημερώνει ότι επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου σήμερα ο οποίος τον ενημέρωσε ότι δεν του οφείλονται χρήματα καθώς έχει πάρει προκαταβολή 3 μισθούς,.

Η κίνηση αυτή εξόργησε τον Βασίλη Χαλκιά ο οποίος θεωρεί ότι θα έπρεπε να πληρώνεται κανονικά και όχι να υπάρχει αυτή η στάση από την πλευρά της ομάδας.

Η ανακοίνωση

Πραγματικά δεν είχα φανταστεί και ούτε ήθελα ποτέ να μπω σε αυτή τη διαδικασία άλλα αναγκάζομαι να το κάνω για τυχόν διαστρέβλωση της αλήθειας.
28/8/2020 αγωνιζόμενος στο παιχνίδι κυπέλλου Ελλάδος της ομάδος μου τραυματίστηκα σοβαρά και έπαθα ρήξη προσθίου χιαστού.
19/9/2020 χειρουργήθηκα στο Αττικό νοσοκομείο και με δίκη μου επίμονη εκδήλωσα στην ομάδα την επιθυμία μου να ακολουθήσω αποκατάσταση σε συγκεκριμένο φυσιοθεραπευτήριο.
Η ομάδα λοιπόν κάλυψέ τα έξοδα και του χειρουργείου και της αποκατάστασης ως όφειλε εννοείται γιατί ο τραυματισμός μου προήλθε σε αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας(μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε!!!)
Σήμερα λοιπόν επικοινώνησα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας γιατί πληροφορήθηκα ότι η ομάδα έχει προχωρήσει σε πληρωμές παιχτών από την Τρίτη και μου είπε ότι εγώ δε θα πάρω χρήματα επειδή έχω πάρει προκαταβολή και 3 μισθούς μέχρι τη διακοπή(όπως και οι υπόλοιποι δηλαδή)και ότι "χρωστάω" κιόλας το ποσό των 1.400!!!
Ειλικρινά καταλαβαίνω το λόγο αυτής της αντιμετώπισης στο πρόσωπο μου γιατί πλέον δε μπορώ να είμαι ενεργό μέλος και να κάνω τη δουλεία σας, γιατί με βάση το σκεπτικό σας όλοι οι συμπαίχτες μου πρέπει να έχουν χρωστούμενα σαν και μένα άλλα εκείνους τους πληρώσατε κανονικά λένε οι έγκυρες πληροφορίες μου.
Ελπίζω να μη χρειαστεί να επανέλθω για να διορθώσω τυχόν άστοχες ή ψευδείς δηλώσεις.
Υ.Γ. Είναι πολύ λυπηρό κάποιοι να ξέρουν την πραγματικότητα και άπλα να σφυρίζουν αδιάφορα για να μη χάσουν τη βόλεψη τους. Εύχομαι να μη βρεθείτε ποτέ στη θέση μου.
Υ.Γ. 2 Σας παρακαλώ το συντομότερο δυνατό να μου στείλετε έναν αριθμό ΙΒΑΝ να σας προωθήσω τα "χρωστούμενα", και τα ρέστα δικά σας
Υ.Γ. 3. Καληνύχτα ποδόσφαιρο, καληνύχτα ανθρωπιά !!!


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35