social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Ακράτητος στις καθυστερήσεις 1-0 τον ΑΟ Πυλίου

Ο Ακράτητος στις καθυστερήσεις 1-0 τον ΑΟ Πυλίου

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες που φαινόταν ότι πήγαινε ολοταχώς για ισοπαλία ο Ακράτητος κατάφερε στο 90' να πάρει την πολύτιμη για αυτόν νίκη με γκολ του Μαρκόν από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πηγή: giafkasports.gr

Εικόνα
Ο Ακράτητος ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο ματς και προσπάθησε να πάρει μέτρα με τον Α.Ο Πυλίου να κλείνει καλά τους χώρους και όσο περνούσε η ώρα να ισορροπεί το ματς και να ελέγχει τον ρυθμό.

Δρόσος και Γεωργιάδης δοκίμασαν τα πόδια τους χωρίς να βρουν εστία και η μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους ήρθε στο 45' με το γυριστό σουτ του Ρεμούνδου να περνά λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Λαμπρόπουλου.


Στα τελευταία λεπτά ο Ακράτητος απείλησε αρχικά με τον Μιχαηλίδη με την κεφαλιά του να βρίσκει στα σώματα και να περνά κόρνερ και στο 90' κατάφερε να φτάσει στο γκολ όταν ο Μαρκόν εκτέλεσε το φάουλ απ' τα αριστερά με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Λαμπρόπουλου για το 1-0.

Ο κορυφαίος
Χρυσή αλλαγή για την ομάδα του Ιγκόρ Μαρκόν που χάρισε στον Ακράτητο ένα πολύτιμο τρίποντο στην μάχη της παραμονής.

Διαιτησία
Με αρκετά λάθη ο Χατζηγιάννης όπως και ο Αντωνόπουλος. Χωρίς πρόβλημα ο Ιωαννίδης.

Οι συνθέσεις
Ακράτητος: Μουζάκης, Δαούτης, Κοντιζάς, Καριατλής, Μιχαηλίδης, Κόνομης, Αμπάρα, Κατσιούλης (93' Νικολάου), Ρεμούνδος (69' Μαρκόν), Τσιγγόπουλος (23' λ.τ. Λουβέρδης) Μιχάλης (69' Πρίντεζης)

Α.Ο Πυλίου: Λαμπρόπουλος, Ατσαλάκης (91' Συντιχάκης) Χειμωνέττος, Σαραγιώτης, Χατζηβασίλης, Πης, Γεωργιάδης, Μαργαρίτης (91' Χατζησουλεϊμάν) Παραστατίδης (71' Λάντζιος), Δρόσος (77' Αρφαράς) , Χατζηφούντας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35