social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απέδρασε με το... διπλό από την Ελευσίνα η Θύελλα Ραφήνας

Απέδρασε με το... διπλό από την Ελευσίνα η Θύελλα Ραφήνας

Το αήττητο που τρέχει από πέρυσι το Γενάρη η Θύελλα Ραφήνας συνεχίστηκε και στην Ελευσίνα καθώς η ομάδα της Ανατολικής Αττικής επικράτησε με 1-2 του Πανελευσινιακού σε εξ αναβολής ματς για την 4η αγωνιστική του 8ου ομίλου.

Οι "πράσινοι" του Νίκου Μεσολόγγη παρουσιάστηκαν διαβασμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς και αφού έκλεισαν καλά τους χώρους, σε μια κόντρα... χτύπησαν και πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο που τους δίνει μεγάλη ψυχολογική ώθηση.

Από την άλλη, οι σταχυοφόροι δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και το... πλήρωσαν. 

Η νίκη αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τους Ραφηνιώτες. 

Το α' μέρος γρήγορα θα ξεχαστεί καθώς δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. 

Οι δυο ομάδες φάνηκαν κουρασμένες με την Θύελλα να ξεκινάει δυνατά το ματς και τον Πανελευσινιακό να ισορροπεί μετά το 20.

Η μεγαλύτερη φάση του α' μέρους σημειώθηκε στο 37' όταν ο Μπουρντένης γύρισε λάθος τη μπάλα ο Δημητρίου βγήκε μόνος του απέναντι από τον Παλιγγίνη όμως το πλασέ του δεν ήταν καλό.

Στο 42' το σουτ του Μπουρντένη πέρασε άουτ. 

Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και στο 50' άνοιξαν το σκορ, όταν ο Δημητρίου από το ύψος του πέναλτι με προβολή μετά από παράλληλη πάσα του Μπουντάκη έκανε το 0-1. 

Στο 57' ο Δουκάκης έκανε το σουτ όμως ο Σταματόπουλος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε. Στο 68' ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να ξεγελάσει τον Σταματόπουλο, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του τερματοφύλακα της Θύελλας. 

Στο 75 οι γηπεδούχοι ζητησαν πέναλτι πάνω στον Κακοσιμο όμως ο Τσατσούλης έδειξε παίζεται.

Στο 87' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε κράτημα του Γεωργόπουλου πάνω στον Κακοσίμο.

Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση όπου ευστόχησε κάνοντας το 1-1. 

Το τέρμα αυτό δεν πλήγωσε την αυτοπεποίθηση των φιλοξενούμενων οι οποίοι στο 90+2 έκαναν το 1-2. Ο Φύτρος βγήκε από αριστερά και έκανε τη συρτή σέντρα και ο δαιμόνιος Δημητρίου με ένα ξερό σουτ έκανε το 1-2, παγώνοντας την Ελευσίνα για δεύτερη φορά. 

Μέτρια η διαιτησία του Τσατσούλη που υπέπεσε σε πολλά λάθη όπως και του α' βοηθού. Οι δυο ομάδες έχουν παράπονα δικαίως. 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μπάμπης Χαραλαμπίδης)  Παλιγγίνης, Κακάμης (77' Αρβανιτάκης), Σταγάκης, Παναγιωτόπουλος, Λάμπρου, Μπούσης, Δουκάκης, Τόμας, Μπουρντένης (46' Σεκούμπα), Μακρίδης, Κακοσίμος. 

panelefsiniakos-endekada-me-thiella-rafinas.jpg

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης) Σταματόπουλος, Μαργέτης, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης (77' Παπαδόπουλος Μ.), Σουλτανίδης (70' Μπαριτακης), Μπουντάκης (77' λ.τρ. Δρόσης), Δημητρίου, Σπάρταλης (59' λ.τρ. Παντελίδης), Μανουσάκης. 

 thiella-rafinas-endekada-me-elefsina.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35