social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αντώνακας: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν!»

Αντώνακας: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν!»

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και ο Αιολικός βρίσκεται πλέον μια ανάσα από τον τίτλο στον 8ο Όμιλο και τη συμμετοχή του στα Playoffs ανόδου. Επόμενο εμπόδιο ο Αίας Σαλαμίνας και ακολούθως ο Ακράτητος, με την ομάδα της Μυτιλήνης να ρίχνει ματιές και στα αποτελέσματα της Θύελλας Ραφήνας, αφού είναι πολύ πιθανό η κατάκτηση της πρωτιάς να κριθεί στη διαφορά τερμάτων.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες, μετά τον προκλητικό ορισμό της Ελένης Αντωνίου και του Κυριάκου Βιτσεντζάτου από την Ανατολική Αττική στο κυριακάτικο ματς της 10ης Αγωνιστικής, το "SL" επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Αιολικού Τζιμ Αντωνάκα, ζητώντας το δικό του σχόλιο λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

«Όπως μπορείτε να δείτε, είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες, λόγω του λοκντάουν τόσων μηνών που υπήρξε στο πρωτάθλημα. Το βλέπουμε στα αποτελέμσατα. Όλοι μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε. Μαθηματικά, υπάρχουν 3-4 ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και 6-7 ομάδες που παλεύουν να σωθούν. Είναι μια περίεργη χρονιά, κατά την οποία οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να βρουν ρυθμό.», ανέφερε αρχικά ο Τζιμ Αντωνάκας. 

Σε ερώτηση για την πορεία του Αιολικού μετά την επανέναρξη, συμπλήρωσε: «Είμαι ευχαριστημένος που βρισκόμαστε στην 1η θέση, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Έχουμε δύο μεγάλα ματς μπροστά μας, με πρώτο αυτό της Κυριακής απέναντι στον Αίαντα Σαλαμίνας. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Το είπα και κατά την επανέναρξη της σεζόν, ότι ο Αιολικός θα εμφανίζει όλο και μεγαλύτερη ποιότητα στο γήπεδο, όσο περνάει ο καιρός, ειδικά αντιμετωπίζοντας δυνατούς αντιπάλους.».

Ο πρόεδρος του Αιολικού πρόσθεσε: «Δεν έχει αλλάξει η γνώμη μου. Έχουμε το καλύτερο ρόστερ στη Γ' Εθνική. Το πιστεύω ακράδαντα. Κάθε εβδομάδα που περνάει, γινόμαστε ίσως η πιο επικίνδυνη ομάδα στην κατηγορία. Αν δείξουμε αυτό που ξέρουμε και φανούμε λίγο τυχεροί, καταφέρνοντας να πάρουμε τον τίτλο, σας λέω με σιγουριά ότι τα Playoffs θα είναι σαν μια καινούρια σεζόν. Εφόσον βρεθούμε εκεί ως πρωταθλητές του 8ου Ομίλου, πιστεύω ότι θα είμαστε εξίσου επικίνδυνοι για οποιονδήπτε αντίπαλο, στοχεύοντας ακόμα ψηλότερα.».

Θέλοντας να δώσει μια έξτρα ώθηση, ψυχολογικά, στους ποδοσφαιριστές του ο Τζιμ Αντωνάκας επεσήμανε στο "SL": «Πιστεύω στους παίκτες μας, στον καθένα ξεχωριστά. Παίζουν σημαντικό ρόλο για να καταφέρουμε να φτάσουμε την ομάδα εκεί όπου έχουμε σχεδιάσει από την αρχή της σεζόν. Ειλικρινά, αν παίξουν με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος που δείξανε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Καραβά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν.».

Αναφερομένος στον επόμενο αντίπαλο, τον Αίαντα Σαλαμίνας, συμπλήρωσε: «Αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο με τον ίδιο σεβασμό. Την Κυριακή θα πάμε να παίξουμε με τη σοβαρότητα που αρμόζει σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, για να φέρουμε  μια μεγάλη νίκη. Έτσι έχει χτιστεί αυτή η ομάδα να παίζει. Οτιδήποτε λιγότερο δεν είναι αποδεκτό. Δεν θα άλλαζα τίποτα στο ρόστερ, αν έπρεπε να το φτιάξω ξανά σήμερα. Έχουμε τους καλύτερους παίκτες, δουλεύουν σκληρά στο γήπεδο καθημερινά με το τεχνικό μας τιμ και επαναλαμβάνω ότι θα είμαστε στην κορυφή στο τέλος του πρωταθλήματος.».

Ερωτηθείς για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες με τον περίεργο ορισμό διαιτητών από την ΕΠΟ, ο κ. Αντωνάκας σχολίασε με νόημα: «Σε 20 μήνες στην Ελλάδα έχω δει πολλά στο ποδόσφαιρο. Στο τέλος της ημέρας, θέλω να πιστεύω ότι οι διαιτητές θα σφυρίξουν με ακεραιότητα για το καλό του αθλήματος. Για όλους μας θα υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Είμαστε άνθρωποι. Εάν οι ποδοσφαιριστές μας κάνουν μέσα στο γήπεδο αυτό που ξέρουν και μπορούν, παίζοντας σαν μία γροθιά, θα ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο εμφανιστεί στο δρόμο μας.».

Κλείνοντας, με αφορμή τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας σήμερα, Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Τζιμ Αντωνάκας έστειλε και τις ευχές του στη διαιτητή της κυριακάτικης αναμέτρησης: «Με την ευκαιρία της ημέρας, θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στην κ. Ελένη Αντωνίου, που γιορτάζει σήμερα. Δεν μας φταίει σε κάτι, απλώς έτυχε να βρεθεί στο επίκεντρο λόγω μιας ατυχούς -θεωρώ- απόφασης της διοργανώτριας αρχής. Και πάλι χρόνια της πολλά με καλά σφυρίγματα!».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35