social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη παραμονής για τον ΑΟ Πυλίου στη Βάρη-Φωνές για τη διαιτησία ο Αστέρας

Νίκη παραμονής για τον ΑΟ Πυλίου στη Βάρη-Φωνές για τη διαιτησία ο Αστέρας

Ήττα για τον Αστέρα Βάρης απ΄οτον ΑΟ Πυλίου με 0-1, με τους νησιώτες να κερδίζουν την παραμονή και τους γηπεδούχους να έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα σε ακόμη ένα ματς.

Εικόνα

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο 20λεπτο με τους γηπεδούχους να ψάχνουν κυρίως από τα πλάγια να απειλήσουν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν χώρο στην κόντρα επίθεση και στο 21' κατάφεραν να προβάδισμα.

Ο Μαργαρίτης έκανε την κάθετη πάσα , ο Δρόσος πέρασε στο σπριντ τον Δημητρόπουλο και από κοντά νίκησε τον Μαρινάκη για το 0-1.

Στο 23' ο Αντζέλι δοκίμασε τα πόδια του , η μπάλα κόντραρε στον Χατζηβασίλη με την μπάλα να περνάει κόρνερ.

Στο 25' οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Καλιαμπάκα ωστόσο ο Αλατσάκης το ακύρωσε ως οφσάιντ. Στο 30' ήρθε η επόμενη φάση για τον Α.Ο Πυλίου με τον Δρόσο από πλάγια να σουτάρει άουτ.

Στο 39' ο Αστέρας Βάρης έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με το πλασέ του Γκούμα να περνά λίγο έξω από την αριστερή γωνία του Λαμπρόπουλου. Μάλιστα στο 45' οι γηπεδούχοι και πάλι από στημένη μπάλα απείλησαν. Ο Γκούμας εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο Μάγγος πήρε την κεφαλιά ψηλότερα από όλους με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 0-1.

Στο 58' από εκτέλεση φάουλ του Χατζησουλεϊμάν ο Χατζηβασίλης έγινε κάτοχος της μπάλας πλάσαρε με τον Μαρινάκη να διώχνει σε κόρνερ. Στο 51' ο Αστέρας Βάρης απάντησε στις ευκαιρίες με τον Καλιαμπάκα από πλεονεκτική θέση να πλασάρει άουτ.

Στο 69' ο Συντιχάκης προσπάθησε από πολύ μακριά να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Αστέρα ο οποίος κατάφερε την τελευταία στιγμή να απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο 75' ο Γκούμας εκτέλεσε το φάουλ με τον Λαμπρόπουλο να απομακρύνει στην αριστερή του γωνία ενώ στο 78' ο Λαμπρόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Μάγγου ενώ στο 83' ο Σαχσανίδης πλάσαρε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Λαμπρόπουλου.

Στο 90' ο Μαργαρίτης βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Μαρινάκη πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε και το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Α.Ο Πυλίου να μένει με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Λάντζιου.

Κορυφαίος

Σε ένα ματς ζωής και θανάτου οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Πυλίου έδωσαν τα πάντα. Ο ρόλος του κορυφαίου για το γκολ παραμονή πάει στην Χρήστο Δρόσο. Από κοντά σε απόδοση ο Λαμπρόπουλος.

Διαιτησία

Παράπονα από την διαιτησία του Αλατσάκη έχουν οι γηπεδούχοι όπως και από τον Αντωνόπουλο για το ακυρωθέν γκολ. Χωρίς πρόβλημα ο Μουμπογιατζόγλου.


Οι συνθέσεις

Αστέρας Βάρης (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος (55' Ντάγκρας), Νάκας (55' Χάιδος), Παναγόπουλος (68' Σαχσανίδης), Κοφσανίδης, Μάγγος, Παπάζογλου, Νικολακόπουλος (65' Δημογιάννης), Καλιαμπάκας, Γκούμας, Αντζέλι

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος) : Λαμπρόπουλος, Ατσαλάκης, Χειμωνέττος, Χατζηβασίλης, Μαργαρίτης, Χατζησουλεϊμάν (82' λ.τ. Μικκιού), Αρφαράς (65' Συντιχάκης), Παραστατίδης (75' Λάντζιος), Πης, Χατζηφούντας, Δρόσος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35