social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη μιση-σωτηρια για το Κερατσίνι

Νίκη μιση-σωτηρια για το Κερατσίνι

Μεγάλη και άνετη νίκη σημείωσε το Κερατσίνι για την παραμονή στην κατηγορία με 4-0 επί της Μικρασιατικής Χίου για την 10η αγωνιστική του 8ου ομίλου.

Στους 14 πόντους οι «ροσσονέρι», στους 5 παρέμεινε το σύνολο του Χριστόφορου Τσατσαρώνη.

 
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά με το δοκάρι του Γεωργίου που πρώτα πέρασε τρεις παίκτες στο 4’ και στο 8’ με την χαμένη ευκαιρία του Λύγκου. Ο Γεωργίου ήταν ξανά «άτυχος» στο 43’, όταν η μπάλα κατέληξε και πάλι στο δοκάρι του Συριώδη. Παρά τις ευκαιρίες, η κυρίαρχη ομάδα του Σταύρου Μπαϊράμη και οι νησιώτες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ (0-0). 
 
Ο «γόρδιος δεσμός» λύθηκε στο 63’ με πλασέ του Λύγκου για το 1-0 και πέντε λεπτά αργότερα (68’) ο Σαουλιάς σούταρε στο «Γ» της εστίας για το 2-0. Τρίτη και... φαρμακερή για τον Γεωργίου που στο 75’ βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα με πλασέ (3-0) και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λουβής σημείωσε το τελικό 4-0 με μια έξοχη λόμπα. 
 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φίτσας Γ. (Δ. Αττικής), Χρυσέλης Γ. (Ξάνθης) - Τσαγανού Δ. (Δ. Αττικής)
 
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Σταύρος Μπαϊράμης): Καρνέσης, Μουσκάι, Μιχαλάς(88' Σαράκος), Μπάτσι, Γεωργίου (76 Κορνελάτος), Ροκάκης, Στρίγγας (88' Λουβής), Κατσίκιας, Λύγκος (Δαραμάρας 88'), Μενδρινός, Σαουλιάς. 
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΙΟΥ (Χριστόφορος Τσατσαρώνης): Συριώδης, Μπινίκος (71' Κακούσιος), Αλεξόπουλος, Ρηγανιάς, Μοσχούρης, Γεωργούλης, Σκανδάλης (46' Λεχουρίτης) , Μουτάφης (31' Παφαλιός ), Πούλιος, Μελέκος, Γιασεμής (76' Τσεκάι).

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35