social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λουμάκης: Να παίξουν οι ομάδες για την ιστορία τους και να μην δούμε θλιβερά γεγονότα

Λουμάκης: Να παίξουν οι ομάδες για την ιστορία τους και να μην δούμε θλιβερά γεγονότα

Ικανοποιημένος, παρά την ήττα από τον Καραβά εμφανίστηκε ο προπονητής του Ακράτητου, Παναγιώτης Λουμάκης, μετά τη λήξη του αγώνα. 

Ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του είναι τρίτη σε συγκομιδή βαθμών μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, όπως και στην απειρία των νεαρών παικτών.

Παράλληλα, παρότρυνε τις υπόλοιπες ομάδες να παίξουν για την ιστορία τους.

Αναλυτικά

Στους ποδοσφαιριστές μας αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαστε η Τρίτη ομάδα σε Συγκομιδή βαθμών και σε παθητικό γκολ μετά την επανεκκίνηση του πρωταθληματος. Εχουμε σε κάθε παιχνίδι πολλές τελικές φάσεις και από φυσική κατάσταση αντέχουμε άνετα 90’. Τραυματισμούς έβγαλαν παίχτες που δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα μας στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.
Στο τελευταίο παιχνίδι μας στοίχισε η απειρία των νεότερων ποδοσφαιριστών και χάσαμε σχεδόν όλο το πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε τελείως αλλαγμένοι στο δεύτερο μέρος αλλά η αυστηρότατη κόκκινη κάρτα στο 60’ μείωσε κατά πολύ τις πιθανότητες μας για ένα καλό αποτέλεσμα. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη και στο τελευταίο παιχνίδι μας με τον ιστορικό και πολύ δυνατό Αιολικό θα παίξουμε μόνο για την νίκη. Ελπίζω οι αντίπαλοι των ομάδων που διεκδικούν την παραμονή όπως και εμείς να παίξουν για την ομάδα τους και να μην ξαναδούμε θλιβερά παιχνίδια που δεν τιμούν ανθρώπους και ομάδες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35