social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εποχή Παπαματθαιάκη στον Αιολικό!

Εποχή Παπαματθαιάκη στον Αιολικό!

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Αιολικού, με τη διοίκηση των «κυανόλευκων» να ανακοινώνουν πριν λίγη την ώρα την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 49χρονος κόουτς, γεννημένος στο Ηράκλειο, έχει μακρά θητεία σε ομάδες της Κρήτης, αλλά ταυτόχρονα και εμπειρία από τη Football League. Στο καθοριστικό ραντεβού που ολοκληρώθηκε το απόγευμα στην Αθήνα, Τζιμ Αντωνάκας και Μανώλης Παπαματθαιάκης συμφώνησαν σε όλα, με τον φιλόδοξο προπονητή να πιάνει άμεσα δουλειά, προκειμένου ο Αιολικός να ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Παπαματθαιάκης έχει εργαστεί σε Ολυμπιακό Χερσονήσου, Ερμή Ζωνιανών, ΠΑΟ Κρουσώνα, Πανθηραϊκό Σαντορίνης, Ηρόδοτο, ΑΕ Καραϊσκάκης (Football League), Γιούχτα και ΟΦ Ιεράπετρας (Football League).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«H διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Γεννημένος στο Ηράκλειο Κρήτης (9/4/1972) ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον ΟΦ Ιεράπετρας (2006-2008) και ακολούθως εργάστηκε σε Ολυμπιακό Χερσονήσου (2008-2010), Ερμή Ζωνιανών (2014 και 2016), ΠΑΟ Κρουσώνα (2014-15).  Τη σεζόν 2016-17 έκατσε στον πάγκο του Πανθηραϊκού και επέστρεψε στην Κρήτη την περίοδο 2017-18 για τον Ηρόδοτο.

To πρωτάθλημα 2018-19 τον βρήκε στην Football League με την ΑΕ Καραϊσκάκης, ακολούθως δούλεψε στον Γιούχτα (2019), ενώ πέρυσι κοουτσάρισε ξανά στη Football League με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Κόουτς, σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες!

Καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια του Αιολικού.

Για τον ΑΕΠΣ Αιολικός»


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35