social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Καραβάς στο πλευρό των πυρόπληκτων

Ο Καραβάς στο πλευρό των πυρόπληκτων

Σύμπραξη δυνάμεων για την ποδοσφαιρική ομάδα της Γ’ Εθνικής ΑΟ Καραβά και για το ενημερωτικό site Piraeuspress.gr, με στόχο την ενεργό συμμετοχή στην εθνική προσπάθεια στήριξης υπέρ των πυρόπληκτων συμπολιτών μας.



Τόσο ο ΑΟ Καραβά όσο και το Piraeus Press διατηρούν την έδρα τους στην Παλιά Κοκκινιά του Πειραιά, την όμορφη φτωχογειτονιά του Λιμανιού, οι κάτοικοι της οποίας έχουν συνδράμει καθοριστικά στη συλλογή τροφίμων, νερού και ειδών πρώτης ανάγκης.

Την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 και ώρα 14:00, ο Πρόεδρος του ΑΟ Καραβά κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος παρέδωσε στον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Ιωάννη Βοϊδονικόλα, μια μικρή προσφορά αγάπης εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου και του Εκδότη του Piraeus Press κ. Δημητρίου Ευσταθόπουλου.





Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας δήλωσε:
«Στο πρόσωπο του κ. Σαράντου Ευσταθόπουλου θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ, τους παίχτες και τους φιλάθλους του ΑΟ Καραβά, της πειραιώτικης ομάδας που μας κάνει υπερήφανους στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής, καθώς και τον Εκδότη και τους συνεργάτες του έγκριτου ενημερωτικού site Piraeus Press.

Η προσφορά τους προσθέτει ακόμα έναν κρίκο στην αλυσίδα αλληλεγγύης που έχουμε δημιουργήσει στην ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Είναι συγκινητική η προσφορά όλων των Πειραιωτών στο κάλεσμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πειραιά.



Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις της πόλης, που για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν στην πράξη ότι είμαστε δίπλα σε όποιον μας έχει ανάγκη».



Ο Πρόεδρος του ΑΟ Καραβά κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος ανέφερε:
«Σήμερα δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το να προσφέρουμε από το περίσσευμα της καρδιάς μας, ένα ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αισιοδοξίας προς τους χιλιάδες συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά τις τελευταίες μέρες και θα δοκιμάζονται για αρκετό καιρό ακόμα.

Το μήνυμα της δικής μας συνεισφοράς, από την όμορφη φτωχογειτονιά του Πειραιά, τη γειτονιά των παιδικών μας χρόνων, την Παλιά Κοκκινιά, είναι ένα:



Κανείς δεν είναι μόνος του, ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες της αποξένωσης και της απομόνωσης που βιώνουμε λόγω της πανδημίας.

Είμαστε εδώ ο ένας για τον άλλον! Όλοι μαζί ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε και αυτή τη δυσκολία.

Ευχαριστώ θερμά τον Επίτιμο Προέδρου του ΑΟ Καραβά κ. Χρήστο Σκανδάλη, σύσσωμο το ΔΣ και τους αθλητές – προπονητές του συλλόγου, αλλά και τον Εκδότη του Piraeus Press κ. Δημήτρη Ευσταθόπουλο, που σταθήκαν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35