social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρόκριση για το Κερατσίνι

Πρόκριση για το Κερατσίνι

Μεγάλη πρόκριση για το Κερατσίνι στη β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αφού επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Ιεράπετρας εκτός έδρας.

Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν υποτονικές χωρίς να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες, δείχνοντας φανερά επηρεασμένες τόσο από την ζέστη όσο και από την προετοιμασία που ακολουθούν. 

Παρ' όλα αυτά στο 32' οι ροσσονέρι έφτασαν κοντά στο 0-1 αφού κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Βασιλειάδης απέκρουσε την εκτέλεση του Μενδρινού. 

Στο 71' ο ίδιος ποδοσφαιριστής πήρε το αίμα του πίσω αφού με συρτό σουτ έκανε το 0-1. 

Στο 82’ η Αναγέννηση Ιεράπετρας απείλησε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουτούζου και κοντινή προβολή του πιεζόμενου από αμυντικούς Γιάντσιου, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια και τρία λεπτά αργότερα, ο Κοκονόζι με εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να απειλήσει αλλά ο Κουμπούλα μπλόκαρε εύκολα και το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.

Αναγέννηση Ιεράπετρας: Βασιλειάδης, Πυθαρούλης, Γιάντσιος, Ιωάννου, Λαμπράκης (85’ Μάλτσι), Κουτούζος, Γρηγοράκης (79’ Ντίσα), Μπρουτ, Φερμίνα (46’ Χάιντερ), Κοκονόζι, Δαλαμήτρας.

Κερατσίνι: Κουμπούλα, Βαττής, Παϊκόπουλος, Αγγελάκης, Καλτσάς (79’ Πανίδης), Μαρούδης (86’ Σαούλιας), Μενδρινός, Μπάτσι, Τζανιδάκης (85’ Λουβής), Μιχαλάς (90’ Καρβέλης), Κωνσταντινίδης (90’ Θεοδώρου).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35