social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο σωστό δρόμο ο Αιολικός!

Στο σωστό δρόμο ο Αιολικός!

Μια ακόμα φιλική νίκη για τον Αιολικό, αυτή τη φορά στην έδρα του Αήττητου Σπάτων με σκορ 0-3 που συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο β' ημίχρονο.

Η ομάδα της Μυτιλήνης ολοκλήρωσε έτσι με απόλυτη επιτυχία το ταξίδι της στην Αθήνα στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της πριν την έναρξη της Γ' Εθνικής.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης παρέταξε εκ νέου την ομάδα του σε σχηματισμό 3-4-2-1, με τον Βρονταρά κάτω από τα δοκάρια τους Τακίδη, Πάτα, Κρητικό στο κέντρο της άμυνας, τους Αγριμάκη και Κουρούπη στις πτέρυγες, Γιουκαρή και Νικολάου στα χαφ, προωθημένους τους Πινιέιρο, Αποστόλοπουλο και τον Λαμπράκη σέντερ φορ.  

Το πρώτο 45λεπτο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες δίχως τέρματα σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, όπου πρωταγωνίστησαν οι υψηλές θερμοκρασίες. Ωστόσο στην επανάληψη, οι παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη άρχισαν να γίνονται άκρως επιθετικοί και παραγωγικοί ταυτόχρονα, φτάνοντας άνετα στο 0-3.

Το σκορ άνοιξε ο Αποστολόπουλος στο 55' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε ανατροπή του Λαμπράκη εντός περιοχής, ενώ το δεύτερο γκολ των κυανόλευκων πέτυχε ο Πρωτούλης στο 65' μετά από καταπληκτικό συνδυασμό των Λαμπράκη και Αποστολόπουλου, πριν σκοράρει με άψογο πλασέ ο νεαρός Μυτιληνιός επιθετικός. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο νεοαποκτηθείς Εμπουμπά στο 70ο λεπτό, στην πρώτη του κυριολεκτικά επαφή με την μπάλα, βρίσκοντας δίχτυα με ωραία κίνηση εντός περιοχής, έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση και ασίστ του Αποστολόπουλου.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Μ. Παπαματθαιάκης): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Τακίδης, Πάτας, Κρητικός, Γιουκαρής (60' Κούβελιτς), Νικολάου, Πινιέιρο (46' Πρωτούλης, 70' Εμπουμπά), Αποστολόπουλος, Λαμπράκης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35