social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θύελλα Ραφήνας: Φιλική επικράτηση επί του Παλλαυρεωτικού!

Θύελλα Ραφήνας: Φιλική επικράτηση επί του Παλλαυρεωτικού!

Η Θύελλα Ραφήνας επικράτησε με σκορ 3-2 επί του Παλλαυρεωτικού σε φιλικό ματς, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος».

Οι «λιγνιτωρύχοι» επέδειξαν ανωτερότητα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν σαφώς καλύτεροι από την ομάδα του Λαυρίου στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Βέβαια, υπήρξαν και τα συνήθη σκαμπανεβάσματα από πλευράς Θύελλας, κάτι που είναι απολύτως λογικό για τα δεδομένα της εποχής. Επίσης, εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως και τα πέντε γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.


Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η Θύελλα μπήκε δυνατά στο ματς και από τα πρώτα κιόλας λεπτά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο στο 10’ ο Παλλαυρεωτικός άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευτήκαν την ολιγωρία της άμυνας της ομάδας του Νίκου Μεσολόγγη και διαμόρφωσαν το 1-0 με κεφαλιά, η οποία ήρθε μετά από κόρνερ. Η ομάδα μας δεν άργησε να απαντήσει και ισοφάρισε σε 1-1, στο 15’. Η μπάλα με περιπετειώδη τρόπο και από κόντρες έφτασε στον Μιχάλη Παπαδόπουλο, που με πλασέ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Σταματόπουλο και έφερε την αναμέτρηση στα ίσα. Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 20’, η Θύελλα έφερε τούμπα το ματς, με τον Μπουντάκη να κάνει το γύρισμα για τον Παντελίδη, ο οποίος μέσα από την περιοχή πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-1. Οι παίκτες του Νίκου Μεσολλόγη συνέχισαν να προσπαθούν και για τρίτο γκολ, αλλά μοιραία ήρθε η ισοφάριση στο 35’. Αυτή ήρθε από λάθος στο χώρο του κέντρου και τελείωμα μέσα από την περιοχή για το 2-2.

Η Θύελλα πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη, στο 40’. Ο αρχηγός της ομάδας μας σκόραρε με ένα ωραίο φαλτσαριστό αριστερό σουτ και «έγραψε» το 3-2, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «λιγνιτωρύχοι» είχαν τις στιγμές τους για να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη με ένα τέταρτο γκολ, ωστόσο αυτό δεν ήρθε. Η Θύελλα, παρά τον χαλαρό ρυθμό και τις αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της, συνέχισε να είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και καλή αμυντική προσήλωση, μην αφήνοντας του παίκτες του Παλλαυρεωτικού να απειλήσουν ιδιαίτερα τα καρέ της.

Έτσι, το σκορ δεν άλλαξε και η ομάδα μας επικράτησε με 3-2 επί της ομάδας του Λαυρίου, η οποία προσπάθησε πολύ προς το τέλος να ισοφαρίσει, δίχως όμως να τα καταφέρει. Σε γενικές γραμμές, η Θύελλα είχε καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε συγκεντρωμένη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, με μόνη εξαίρεση το πρώτο γκολ που προήλθε από εκτέλεση κόρνερ. Εκτός φιλικού έμειναν οι Μέλβιν Ζέκιο, Γρηγόρης Σύρακας και Ορέστης Χρήστου, με τους πρώτους δύο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και τον τελευταίο να μένει εκτός λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Πάντος, Αράπης, Πιέτρι, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Γεραγγωτέλλης, Μπουντάκης, Ντόσκας, Παπαδόπουλος Μ., Χαρακτίδης, ΠαντελίδηςΑγωνίστηκαν και οι Κεφαλωνίτης, Μανδύλης, Μαργιέτης, Τσάκωνας, Παπαδόπουλος Λ., Αποστολάκης, Σαντίκου και Παναγιώτου


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35