social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μόγιας: Ο Αίας Σαλαμίνας δεν ξεχωρίζει παιχνίδια

Μόγιας: Ο Αίας Σαλαμίνας δεν ξεχωρίζει παιχνίδια

Ο Αίας Σαλαμίνας έχει πραγματοποιήσει εκπληκτικό ξεκίνημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές στον 8ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Η νίκη απέναντι στον Ακράτητο και στην Κω απέναντι στον ΑΟ Πυλιου έχουν τονώσει την ψυχολογία της ομάδας και αποδεικνύει ότι στον ιστορικό σύλλογο είναι μία οικογένεια και αυτό θα είναι το στοιχείο που θα φέρει την επίτευξη του στόχου στο τέλος της χρονιάς.

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν συμβάλει με το δικό του τρόπο στη δημιουργία ενός συνόλου ανταγωνιστικού που κοιτάζει κάθε Κυριακή ξεχωριστά το κάθε ματς είναι ο Δημήτρης Μόγιας.

Ο γνωστός παράγοντας που συμβάλει οικονομικά στον ιστορικό σύλλογο παραχώρησε δηλώσεις και αναφερόμενος στο πολύ καλό ξεκίνημα του Αίαντα Σαλαμίνας τόνισε

"Η καλή εκκίνηση μας στις πρώτες δύο αγωνιστικές οφείλεται στο γεγονός ότι γίναμε γρήγορα ομάδα παρότι ο Αίας χτίστηκε σε διάστημα λίγων ημερών. Αποκτήσαμε γρήγορα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που σε συνδιασμό με το αδαμάντινο του χαρακτήρα τους δημιουργήσαν μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως πού αποδίδει μέχρι στιγμής αυτό που έχει σχεδιαστεί στην προετοιμασία. Σημαντικό είναι και το μερίδιο της τεχνικής ηγεσίας καθώς με την καθημερινή δουλειά μέσα στο γήπεδο αποδεικνύει ότι τα αποτελέσματα μας δεν είναι τυχαία".

Σε ερώτηση για το ματς που ακολουθεί με τον Πανελευσινιακό, ο έμπειρος παράγοντας τόνισε: "Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια καθώς ο 8ος όμιλος είναι πολύ απαιτητικός και χρειάζεται τη δέουσα προσοχή κάθε Κυριακή. Σεβόμαστε τον αντίπαλο όμως κοιτάζουμε τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η δική μας ομάδα για να φτάσει στο τέλος στην επίτευξη της νίκης. Άλλωστε άμεσος στόχος αποτελεί γρήγορη παραμονή και να τερματίσουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση αφού αυτό επιτάσσει η ιστορία της ομάδας"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35