social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιστορική νίκη για τον Καραβά, 2-0 το Κερατσίνι!

Ιστορική νίκη για τον Καραβά, 2-0 το Κερατσίνι!

Την πρώτη νίκη του στις επαγγελματικές κατηγορίες πανηγύρισε ο Καραβάς που επικράτησε με 2-0 του Κερατσινίου στο γήπεδο της Νίκαιας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

 

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε αρκετά σημεία και έφτασαν δίκαια στο τρίποντο. Αντίθετα, οι «ροσσονέρι» δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τον σταθερότατο Λέτσο. Το συγκρότημα του Γιώργου Αντωνόπουλου άγγιξε το 1-0 στο 26’, όταν ο Ατματσίδης δεν μπόρεσε να πλασάρει σε κενή εστία, ενώ στο 43’ το σουτ του Κιάφα έγλειψε το κάθετο δοκάρι του Κούμπουλα.

Για τους φιλοξενούμενους, ο Μελλής στο 32’ και ο Λένγκα στο 40’ είχαν από μία καλή στιγμή. Ο… γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 60’ από τον Σελμανάι που πήρε την ασίστ από τον Ατματσίδη και με εξαιρετική ατομική προσπάθεια έγραψε το 1-0 για τον Καραβά. Οι παίκτες του Μηνά Χατζηαντωνίου ήθελαν να ισοφαρίσουν, όμως δεν τα κατάφεραν, ειδικά στο 79’ με τον Λένγκα που αστόχησε από τα όρια της μικρής περιοχής με το κεφάλι.

Έτσι, ο Κορακιανίτης που μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά στο 84’ έπειτα από πάσα του Νικολόπουλου, υπέγραψε το τελικό 2-0! Μάλιστα, ο τελευταίος παραλίγο να σημειώσει και ένα τρίτο τέρμα στο 89.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημαράκης Ν. (Δωδ/σου), Παγουρτζής Δ. (Πειραιά) – Π. Παπαδόπουλος (Κιλκίς)

ΚΑΡΑΒΑΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Λέτσο, Μουρελάτος, Μύρκος, Μπαβέλης (76’ λ. τρ. Στρέφι), Τσακίρης (16’ λ. τρ. Κιάφα), Λίτσι, Νικολόπουλος, Παπασπύρος (59’ Σελμανάι), Ντάφλας, Ατματσίδης, Κορακιανίτης

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Μηνάς Χατζηαντωνίου): Κούμπουλα, Γκουριώτης, Μιχαλάς (71’ Καντάρας), Καρδάμης, Αγγελάκης, Σπανός (71’ Μπάτσι), Μελλής (46’ Μπρούσος), Ροκάκης, Λένγκα, Στρίγγας Σάμαρης (50’ Μουρμούτης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35