social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Αγγίζει» τη σωτηρία του ο ΑΟ Πυλίου (2-1 τον ΑΟ Διαβολιτσίου)

«Αγγίζει» τη σωτηρία του ο ΑΟ Πυλίου (2-1 τον ΑΟ Διαβολιτσίου)

Έτοιμος να ανανεώσει το ραντεβού του με το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για ακόμη μία σεζόν είναι ο ΑΟ Πυλίου, που τις τελευταίες αγωνιστικές «φορτώνει» με «τρίποντα» τη συγκομιδή του.

Η ομάδα από την Κω υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής (26/3) τον ΑΟ Διαβολιτσίου, του οποίου επικράτησε με 2-1, για να ανέβει στην έκτη θέση της κατάταξης.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που έμεινε στο «μηδέν», οι «βυσσινί» πήραν γερό προβάδισμα χάρη σε δύο γκολ στο πρώτο εικσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 58' ο Χατζηβασίλης πέτυχε το 1-0 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αποστολίδη και τέσσερα λεπτά μετά (62') ο Τουργαΐδης αξιοποίησε ασίστ του Αποστολίδη και με πλασέ έγραψε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν στη συνέχεια οι Μεσσήνιοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 2-1 στο 73' με πλασέ του Ηλιόπουλου μετά από κάθετη πάσα του Αρβανίτη.

Διαιτητές: Θωμόγλου, Μαρκαντωνάτος-Μημίδης (Αθηνών)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Παναγιωτόπουλος, Μπριλάκης, Μαυρόπουλος, Κότζα (72' Τάσιος), Βουκομάνοβιτς (93' Στάκκος), Αποστολίδης (93' Σκέντζος), Χατζηνικολάου (46' Δρόσος), Τουργαΐδης (84' Χατζησουλεϊμάν), Χατζηβασίλης, Κατσέλης

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Κώστας Παλαμάρας): Καπατσώρης (72' Ανδρουτσόπουλος), Στραβάκος (46' Βέλης), Καντούτσης, Μπαλόπουλος, Μουλιάτος, Πάγια (64' Αρβανίτης), Πιτσιλής, Ορλάντο (80' Ντελής), Τσιγαρίδης (72' Γκελγέρια), Ηλιόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35