social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθαρίζει» με την παραμονή της η ΑΕ Ερμιονίδας (5-0 τον ΑΠΣ Πάτραι)

«Καθαρίζει» με την παραμονή της η ΑΕ Ερμιονίδας (5-0 τον ΑΠΣ Πάτραι)

Ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή της βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (26/3) η ΑΕ Ερμιονίδας, που πλέον μπορεί να νιώθει πιο άνετα με την παρουσία της στην Κατηγορία.

Η ομάδα του Ι. Νεντέλκοβιτς έφτασε σε μία από τις πιο ευρείες νίκες της για τη φετινή σεζόν, καθώς επιβλήθηκε με 5-0 του ΑΠΣ Πάτραι, που στάθηκε ανταγωνιστικό στο γήπεδο για ένα ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό ο Τριμπόνιας με πλασέ μετά από πάσα του Φερεκίδη, με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, παρά τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι. Στο 48' ο Τσόφλιος κέρδισε πέναλτι από τον γκολκίπερ Φωτόπουλο, το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ για το 2-0, ενώ στο 54' ο Τρέσα «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ. Στο 62' ο Μηλιώτης σκόραρε με χτύπημα φάουλ για το 3-0 και στο 71' ο Κωτσοβός πέτυχε το 4-0 με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μηλιώτη. Στο 83' ο Λαντίκας διαμόρφωσε το τελικό 5-0 με σουτ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 85' με σουτ του Σουγλέρη.

Διαιτητές: Κακρίδης, Παπαδόπουλος-Πετρίδης (Πειραιά)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Πονηρός, Μηλιώτης (86' Καράι), Βιρβίλης, Νικολόπουλος (81' Σπ. Κάλα), Τριμπόνιας (81' Φουρνάρος), Φερεκίδης, Τσόφλιος, Τρέσα (74' Λαντίκας), Κουζής, Γκαμάνης, Κοτσοβός (74' Μαστοράκης)

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Σταμάτης Σαρρής): Φωτόπουλος, Β. Γερογιάννης, Θεοφάνης, Ζέλος, Θ. Βλασόπουλος (74' Παπαγεωργίου), Μαστραντωνάκης (74' Σπ. Γερογιάννης), Σαμπανέι (84' Μητρόπουλος), Στάνης, Ν. Βλασόπουλος, Ζελενίτσας (65' Σουγλέρης), Ναβρότσκι (65' Λιμάτσι)

(photo: ermionidafc.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35